Prins Harry ville leve sit liv i cølibat: Så mødte han Meghan Markle

Royalt

15/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Forud for sit kongelige bryllup med hertuginde Meghan Markle, havde prins Harry et omtumlet kærlighedsliv. På et tidspunkt mistede han alt håbet om kærligheden. Det endte dog lykkeligt, da han mødte sit livs kvinde.

Prins Harry har ikke ligefrem været det engelske kongehus' duks.

Da hans mor, prinsesse Diana af Wales, døde, var Harry for ung til at kunne udtrykke sine følelser, og det satte sig derfor i flere udadreagerende hændelser. Han var i sine unge år temmelig ustabil og kom ofte i slagsmål.

Det blev ikke bedre, da han endte på Eton College. Her kæmpede han en hård kamp med at følge med i skolen, og han ragede ofte uklar med andre. Det lå derfor ikke i kortene, at han skulle finde ro og fred lige med det samme.

Ifølge den kongelige forfatter Tina Brown, endte den unge prins Harry i et slagsmål, hvor hans sparkede et vindue i stykker. Det resulterede i, at han skulle bruge krykker.

Da han kom op i sine teenage-år kom der også alkohol med i blandingen, der blev en sprængfarlig en af slagsen. Der var optakt til flere skandaler i løbet af årene.

Først efter et sabbatår i Australien og Sydafrika, besluttede Harry at melde sig til Royal Military Academy Sandhurst i 2005.

Men i stedet for at lære lidt om disciplin, begyndte Prins Harry at feste igennem. Han var ligeglad med sin kongelige pligter.

Endelig i 2015 mødte Harry en pige, som han faldt for. Det var skuespillerinden og modellen Cressida Bonas. Mange i prinsens omgangskreds troede, at de var det perfekte match. Bonas havde dog svært ved at håndtere prinsens temperament, der ifølge Tina Brown ofte kogte over.

Det var Bonas, der overbeviste Harry om, at han skulle søge hjælp til sit temperament. Bonas selv blev alvorligt bekymret for sit eget mentale helbred, så efter to år sammen med prinsen havde Bonas fået nok.

Bruddet tog så hårdt på Harry, at han på det tidspunkt overbeviste sig selv om, at han ville leve i cølibat resten af ​​sit liv. Det var anden gang, at Prins Harry havde fået knust sit hjerte af en kvinde, der ikke ville dele sit liv med ham.

Cølibatet varede dog ikke længe, for i 2016 krydsede hans veje med Meghan Markle, og sammen har de skabt historie.

Harry og Meghan slog gnister fra starten, og parret virkede allerede seriøse med hinanden efter to dates. Prinsen bad Meghan om at tage en tur til Botswana, hvilket hun accepterede, og derefter gik det slag i slag.

Forelskede i hinanden sagde Harry og Meghan "ja" til hinanden i 2018.

Siden da har de fået to børn, Lilibet og Archie.

Harry og Meghan bor i det eksklusive kvarter Montecito i Californien.