Meghans besættelse: Har altid drømt om at blive Diana 2.0

Royalt

23/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Meghan Markle var skuespillerinde med gang i karrieren, da hun mødte prins Harry. På trods af de meget forskellige baggrunde blev de to forelsket. En tidligere nær ven til Meghan har dog hævdet, at Hertuginden havde en drøm om at være ligesom Diana.

Før prins Harry blev far, var han meget bevidst om de egenskaber, han ønskede for sin fremtidige partner.

Allerede i 2012 erklærede Harry, at han ville tage sig af sin kone for livet og inkludere hende i den kongelige familie.

Prins Harry prøvede helt bevidst at planlægge sin familie. Især efter han som teenager havde været vidne til sin mors tragiske død.

Efter prinsesse Dianas død i 1997 gik Harry igennem en hård tid. Der opstod mange forskellige kontroverser på grund af hans excentriske livsstil.

Harry nævnte, at hans liv var et "totalt kaos" fordi hans mor faldt bort. Han indrømmede dog, at hans "mor" altid var i hans tanker.

Derfor giver det også mening, at Harrys ønsker om den rigtige partner på en eller anden måde var blevet påvirket af hans mor. Han giftede sig med Meghan Markle i 2018.

Meghan introduceret til den kongelige familie

Den første Meghan Markle mødte i den kongelige familie, var Harrys bedstemor, dronning Elizabeth II. Allerede et par måneder før mødet, begyndte Markle at øve sig på almindelig etikette, så hun kunne fremstå på bedste vis, når hun skulle møde dronningen.

Harry og hans bedstemor havde et godt forhold. Den unge prins respekterede sin bedstemor, og efter et veloverstået besøg, fik Meghan Markle tilsyneladende ros for sin adfærd foran dronningen.

Selvom det var det første besøg hos Harrys familie, så var det ikke det første besøg i området. Allerede som 15-årig, havde den amerikanskfødte skuespillerinde besøgt Storbritannien. Her havde hun taget et fotografi foran Buckingham Palace.

På billedet poserede Meghan Markle sammen med en anden teenager ved navn Ninaki Priddy.

De to var venner langt op i voksenalderen, og Priddy deltog som Markles ærespige under hendes første bryllup.

Venskabet holdt desværre ikke til mere, for da Harry og Meghan blev gift, kom Priddy med flere chokerende afsløringer om din tidligere bedste ven.

Hun udtalte, at det altid havde været Meghan Markles drøm at blive prinsesse, og det nærmest var en besættelse for hende at blive en ny Diana.

"[Meghan] har altid været fascineret af den kongelige familie. Hun vil være prinsesse Diana 2.0."
Ninaki Priddy

Harry har sammenlignet sin kone med sin mor mere end én gang. Han har også afsløret, at de deler forskellige træk.

Uanset sammenligningerne mellem de to kvinder, er mange nok enige i, at de har meget forskellige personligheder. Diana var folkets prinsesse, hun var elsket af mange. Hun virkede ikke interesseret i berømmelse eller penge, men alligevel brugte hun sit liv på at hjælpe mennesker over hele verden.

Helt det samme indtryk kan man ikke sige, at Meghan Markle har efterladt siden sit giftemål med Harry