Meghan Markle har sendt mystisk brev til Kong Charles: Her er hvad hun vil

Royalt

21/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Meghan Markle og prins Harry blev angiveligt uvenner med med kong Charles efter deres exit fra det britiske kongehus. Der har også tidligere været rapporteret kold luft mellem de to parter.

Meghan Markle dog et ønske om at få renset luften mellem dem. Derfor har hun sendt et brev til kong Charles og anmodet om et en-til-en-møde før parrets afgang til Los Angeles. Det har en kongelig ekspert hævdet.

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex deltog i dronningens begravelse efter at have tilbragt de sidste 10 dage i Storbritannien med at sørge over Dronningens død.

Tiden er blandt andet brugt til, at Meghan og Harry har taget de første skridt til at prøve at nærme sig prins William og Kate Middleton. De to pardukkede op på en overraskende gåtur sammen, hvor de mødtes med den store folkemængde.

Nu har den kongelige kommentator Neil Sean hævdet, at Meghan og Harry forhåbentlig også kan lappe sit forhold til den nye monark, Prins Harrys far, efter nogle turbulente år med et forhold, der har været til rotterne. Det skriver Daily Star.

"Angiveligt ville hun (Meghan Red.) gerne, inden de vender tilbage til Californien, at have et en-til-en møde med Kong Charles III. Dybest set, ifølge dette brev føler hun, at det ville være en mulighed for at rense luften og forklare nogle af tankerne bag, hvad de har gjort i løbet af de sidste to år," fortalte Neil Sean til seerne på sin YouTube-kanal.

Meghan og Harry valgte at træde ud af den kongelige familie i begyndelsen af ​​2020. Efter de flyttede til USA, udfordrede parret det britiske kongehus i et opsigtsvækkende interview med Oprah Winfrey.

Under interviewet, som blev udsendt i marts et år senere, hævdede Harry, at han var blevet afskåret økonomisk af sin far, Prins Charles. Det skete efter han stoppede med det royale pligter. Det førte til rygter om splid i familien.

Og selv om Neil foreslog, at Meghans påståede invitation til Kong Charles kan være en måde at løse dette på, indrømmede den kongelige kommentator, at han var usikker på, om samtalen overhovedet ville finde sted.

"Sandt nok har vi ingen idé om, om dette vil gå fremad... men jeg synes, det er et meget modigt træk for Meghan," tilføjede han.