Mary afslører: Sådan reagerede Frederik på vild besked

Royalt

01/04/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Mary kunne fortælle, at Frederiks reaktion var fantastisk.

I et interview med Billed-Bladet fortæller kronprinsesse Mary om dagen, hvor de fik overbragt nyheden om, at de ventede tvillinger.

Kronprinsparret fik overbragt nyheden, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var til første scanning på Rigshospitalet i København.

Det fortæller den tidligere hofchef Per Thornit, som efterfølgende fik overbragt nyheden af kronprinsesse Mary selv. Dette fortæller ham om i en bog om den vilde babynyhed. 

Kronprinsesse Mary kunne nemlig fortælle Thorint, at hun og kronprins Frederik til scanningen fik at vide, at de ventede tvillinger.

Det fik naturligvis Per Thornit til at ønske tillykke.

Hun kunne derefter fortælle Per Thornit, som han genfortæller i Jens Andersens portrætbog "Under Bjælken," der blev udgivet i forbindelse med kronprinsens 50-års fødselsdag. 

"Jamen Per, så skulle du have set Frederik, da han fik det at vide! Han så fuldstændig åndssvag ud og blev ved med at sige: Tvillinger? Tvillinger? Er det tvillinger? Er det tvillinger? Bare jeg havde taget et billede af ham." skulle Mary have sagt ifølge bogen.