Dronning Elizabeth om Meghan Markle: 'Ond' og en 'komplet katastrofe'

Royalt

06/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Ifølge flere medier var Dronning Elizabeth på ingen måder begejstret for Prins Harrys møde med Meghan Markle.

De seneste måneder har flere fra den kongeliges familie inderkreds udtalt sig til medierne.

Nogle kommentatorer spekulerer på, om det øgede antal interviews og udtalelser skyldes, at den kongelige familie forsøger at imødegå noget af den negative medieomtale, der er opstået i kølvandet på prins Harry og Meghan Markles afgang fra den kongelige familie og deres efterfølgende udtalelser om deres oplevelser.

En af de mest bemærkelsesværdige udtalelser, der er dukket op i de seneste uger, er en påstået udtalelse fra dronning Elizabeth II om Meghan Markle.

Ifølge en rapport fra Spectator, der blev offentliggjort i april 2023, skulle dronningen have kaldt Meghan “ond”. Det gjorde hun ifølge rygterne under et middagsselskab på Balmoral kun uger før hendes død.

En kilde tæt på hoffet fortalte Spectator, at dronning Elizabeth havde beskrevet Harrys møde med Meghan som en “komplet katastrofe”. Herefter havde hun angiveligt kaldt Meghan “ond”. Dette er bemærkelsesværdigt, da dronning Elizabeth normalt er kendt for at være meget tilgivende og sjældent udtaler sig negativt om nogen.

De formodede udtalelser har fået medier verden over til at gå i selvsving.

Særligt i forbindelse med Kong Charles’ kroning, der nok engang har fået Kongens forhold til Prins Harry og Meghan Markle til at blive udstillet.

Hvad mener du om Meghan Markle? Tror du virkelig hun er ‘ond’ og en ‘komplet katastrofe’?