Allerede en måned efter indsættelse: Bekymring for Kong Charles d. III

Royalt

19/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Dronning Elizabeth d. II døde for lidt over en måned siden. Nu melder en medarbejder fra paladset altså ud, at kongens helbred er skrantende.

Korteste regeringstid i den britiske kongefamilie

Medarbejderen fortæller, at både kongens mentale og fysiske helbred er nedadgående til OK! Magazin.

Insidere tænker, at Charles' regeringstid med god sandsynlighed vil blive et af de korteste. Han har allerede en masse arbejde at foretage sig - og det påvirker altså hans helbred negativt.

Oveni det er det andet stress i form af den stigende inflation og ukrainekrigen, der påvirker den royal familie økonomisk. Alt det er med til at forværre hans helbred.

"Træt og panisk"

Hans dårlige helbred overraskede mange. Paladsmedarbejderen har fortalt, hvordan: "Jeg fik fortalt, at han havde et følesesmæssigt sammenbrud og fortalte sin kone, at hans nye liv var alt, alt for meget for ham. Han var træt og gik faktisk i panik over sit kommende liv som konge."

Ud over det lider han af hjertesvigt. Et tegn på det er hans røde, hævede fingre, der kunne tyde på ødem.

Foto: Shutterstock

Nervøsitet bag slottets mure

Alt det har givet uro bag slottets mure. Insideren fortæller, at William allerede har meldt ud, at han til enhver tid er klar til at træde frem som den nye konge.

Og måske kan det snart blive en realitet. For ikke så lang tid siden lød en advarsel fra den lille prins George, Williams ældste søn, til en anden dreng, at han skulle passe på, for hans far ville snart blive konge.

Konge Charles måned som regent

Kong Charles har haft en hæsblæsende måned som regent. Foruden at han skulle sørge over sin mor, Elizabeth d. II, død, har han skulle forholde sig til en helt ny rolle som regent. Det betyder altså, at skulle overtage, hvad der svarer til et kæmpe firma samtidig med at skulle forholde sig til sin mors død. Det er derfor ikke noget at sige til, at det tærer på hans energi og helbred.