Alexandra afslører: 'Derfor blev jeg skilt fra prins Joachim'

Royalt

30/3/22 | 09:04

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Grevinde Alexandra sætter ord på, hvorfor ægteskabet mellem hende og Prins Joachim ikke holdt.

Efter grevinde Alexandra blev skilt fra prins Joachim i april 2005, har hun ikke lagt skjul på, at det var en både svær og trist tid for hende. Hun har dog aldrig sat ord på, hvad der gik galt i ægteskabet, siden de besluttede at gå hver til sit.

For første gang sætter hun dog ord på, hvad der ligger til grund for, at hende og prins Joachim gik fra hinanden i 2005.

Det har hun ifølge BILLED-BLADET gjort i en kinesisk TV-dokumentar, der er en fortælling om hendes enestående og eventyrlige liv. 

I dokumentaren bliver historien om grevinde Alexandra Manley, der er født i Hong Kong. Der fortælles om, hvordan hun i Hong Kong møder den danske prins, som hun bliver gift med. 

Desuden bliver der også vist en række klip fra Danmark i dokumentaren.

Endvidere bliver der af grevinde Alexandra selv også vist rundt på blandt andet Frederiksborg Slot, hvor hun blev gift med prins Joachim. Det er også dette slot, der har lagt navn til hendes titel, Grevinde af Frederiksborg. 

"Vi skulle ikke være gift i al evighed. Måske er det ikke meningen, at to mennesker altid skal være sammen," siger Alexandra, der tydeligt er dybt berørt, i udsendelsen. Dette følger hun op ved at sige følgende om hendes eksmand prins Joachim: 

"Men han er en god ven, og han betyder rigtig meget for mig. Det vi har sammen, er ikke fordi vi SKAL, men sådan er det bare. Det er ægte, og ikke kun fordi vi har verdens dejligste sønner sammen," fortæller hun ifølge mediet også i dokumentaren.

I dokumentaren, der er blevet vist for mere end 20 millioner seere, er der også et interessant interview med grevinden og hendes to sønner.