Afsløret: Så mange tatoveringer har kronprins Frederik

Royalt

17/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den danske kronprins har ligesom sin far flere tatoveringer på kroppen.

Kronprins Frederiks morfar, kong Frederik d.9, var glad for tatoveringer og havde både flere - og også større tatoveringer som prydede kroppen. Flere dækkede dele af armene og brystet, blandt andet med motivet af en stor drage, som var tegnet i noget der mindede om japansk stil.

Så mange har kronprins Frederik dog ikke. Men i alt har han to tatoveringer, som sidder på henholdsvis højre læg og højre skulder. Det skriver BILLED-BLADET.

På læggen har han motivet af en haj, mens et nordisk motiv pryder kronprinsens skulder.

Særlig rolle under Tour de France

Netop nu er cykelløbet Tour de France i gang, og rytterne går snart ind i den sidste uge. For små 16 dage siden begyndte løbet, og det var i skønne Danmark.

Her skulle der køres tre etaper, hvor den første etape var en enkeltstart rundt i København. En etape der blev vundet af belgiske Yves Lampert.

Netop under Tour De France i Danmark havde kronprins Frederik flere officielle roller.

Den 29. juni deltog han og overværede holdpræsentationen i Tivoli. Den 1. juli overrakte han den gule trøje til vinderen af etapen, og det var nemlig førnævnte Yves Lampert.

Den 2. juli satte kronprinsen officielt cykelløbet i gang, mens kronprinsen var til stede i Sønderborg, hvor han overværede målgangen på 3. og dermed også den sidste etape i Danmark.