Snedigt trick der virker: Sådan sparer du penge i supermarkedet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Bliver du også snydt?

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os gerne vil spare, hvor vi kan – Især på daglige nødvendigheder som eksempelvis skønhedsprodukter.

En sparsommelig mor har delt et simpelt trick, der kan reducere udgifterne markant, blot ved at skifte fra en gang til en anden i supermarkedet.

Det skriver Mirror.

Find en lavere pris på en anden hylde

Lynn @ohmysavings, der er kendt sparre-entusiast på sociale medier, påpeger at supermarkeder gør nar af os med høje priser på skønhedsprodukter.

Hendes råd er simpelt: Gå uden om skønhedsafdelingen og styr direkte mod babyafdelingen. Her kan man finde lignende produkter til lavere priser. For eksempel kan man spare cirka 1 krone på en pakke med 50 vatrondeller.

Sammenlign priser

Lynn sammenligner også priser på vatpinde, hvor en æske med vatpinde er dyrere i skønhedsafdelingen, end i babyafdelingen.

"Så tag lige de to skridt det kræver til babyafdelingen og spar nogle penge!" opfordrer Lynn

Deler erfaringer

Lynns video har modtaget masser af ros fra andre TikTok-brugere, der er taknemmelige for det nyttige råd.

En bruger udtrykker sin taknemmelighed: "Hvorfor har jeg først lært dette i dag, tak!"

En anden tilføjer: "Tusind tak for deling, dette er så brugbart!"

Yderligere sparetips

En anden TikTok'er deler sit eget sparetip: "Jeg køber altid bleposer til min hund i stedet for hundeposer, fordi du får meget mere for pengene."

Endnu en bruger kommenterer: "Jeg har gjort dette i årevis. Der er også forskellige nødder og frø rundt omkring i butikken. Normalt kan du finde dem billigere udenfor snackafdelingen."

Kilde: Mirror