Drømmer du om at vinde i Lotto? Disse to vindere advarer om. hvor hårdt det er

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af Kathrine Frich

Den store præmie giver ikke et liv som er en dans på roser.

Mange af os drømmer om at vinde i lotteriet - men historien viser, at det ikke altid er den gyldne billet, vi tror, ​​det er.

Det skriver Mirror

Selvom det at vinde en kæmpe jackpot helt sikkert ville fjerne nogle af livets problemer, ville det også potentielt skabe nye.

Ikke en dans på roser

For nogle vindere bliver livet virkelig forbedret - og de ville aldrig ønske, at de kunne vende tilbage til deres gamle liv. Men for andre endte deres enorme formuer med at blive en byrde, hvilket førte til fattigdom, og store problemer.

Tragedien følger et tydeligt mønster – glæden ved at vinde afløses af fortvivlelse, da de enten blæser gennem en formue, eller deres personlige liv bliver ufatteligt stressende.

Nogle vindere, der mistede det hele, siger, at de er glade for, at deres enorme formuer er forsvundet – da det endte med at blive et mareridt.

Her er et advarende kig på de knap så heldige lotterivindere, der siger, at det ødelagde deres liv.

Karl Crompton

Karl faldt for den såkaldte "lotteriforbandelse", efter at hans barndomskæreste forlod ham.

Han vandt £11 millioner på National Lottery i en alder af 23 i 1996 og har fordoblet sine penge gennem smarte investeringer.

Men i 2020 blev hans kone Nicole, som han har to børn med, afbilledet forlade deres £2 millioner dyre hjem, som han byggede til dem i Fylde, Lancs.

Hun blev set i sidste uge, hvor hun ikke havde sin vielsesring på.

"Vi er alle en smule bekymrede for Karl," sagde en anonym ven til Sun på det tidspunkt. "Han virker knust."

Margaret Loughrey

For Margaret Loughrey var det et totalt mareridt at blive multimillionær fra den ene dag til den anden.

Hun vandt toppræmien på næsten €32 millioner i november 2013 - efter at have hentet sin kupon efter et besøg på jobcentret.

Indtil da havde hun levet for €83 om ugen som fraskilt i et lille sommerhus i Strabane, Co Tyrone.

Som det tredje af seks børn ringede hun først til sin bror Paul - som siger, at han med det samme vidste, at dette ikke ville ende godt. Han fortalte til Irish Sunday Mirror:

"Jeg var den første, der fik at vide. Vi var tætte lige indtil pengene. Men fra den dag vidste jeg det. Jeg fortalte resten af ​​familien, at dette ikke ville være godt for Margaret. I årenes løb har folk sagt til mig: 'Det må være fantastisk at vinde alt det?' "Men jeg vil sige, vær meget forsigtig med, hvad du ønsker dig, for det ødelagde næsten hele vores familie. ikke kun Margaret."

Inden for få uger efter hendes jackpot blev presset fra hendes uventede præmie for stort, og hun skar båndene til sin familie - men ikke før hun gav €1 million til hvert medlem af hendes familie, såvel som en håndfuld af hendes nærmeste venner.