Vil du se 10 år yngre ud? 7 simple make up-tips, der kan hjælpe dig

Mode med mere

03/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En professionel makeup-artist har delt sine bedste tips og tricks!

Det kan nogle gange være svært at vide, hvordan man lægger makeup på moden hud.

Heldigvis har en skønhedsekspert delt en række tips og tricks til at hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og samtidig se yngre ud.

Selena March er en professionel makeup-artist, der for nyligt postede en trin-for-trin guide på TikTok, hvor hun afslører hvordan man barberer årene af ved brug af en lille smule make-up.

Øjne og bryn

Selena fortæller, at det første skridt er at købe sig en øjenbrynspudder samt en vinklet brynbørste og begynde at fylde sine bryn.

Make-up eksperten råder til, at man køber en nuance lysere end ens hårfarve, når du køber øjenbrynspudder.

Hun forklarer derefter den bedste måde at påføre øjenskygge på. Mens hun lagde makeup på en model, siger Selena: "Tag noget bronzer og læg det lige der, hvor der er folder på øjet, så det er ret højt oppe. Dette vil virkelig åbne dine øjne, så de sker mere skarpe ud."

Foundation og concealer

Selena gik derefter videre til den bedste måde at påføre foundation og concealer på, og anbefalede brandet IT-cosmetics og deres CC-creme, som hun sagde er "fantastisk til moden hud".

Selenas tip til at påføre CC-cremen er, at "blande den med en lille smule creme", hvis du føler, at du ikke har brug fuld dækning.

Hun tilføjer derefter, at hendes ultimative tip til at påføre foundation er altid at bruge en makeup børste i stedet for at bruge fingrene.

Selena sagde: "På denne måde vil det give dig en meget mere airbrushed og fejlfri finish til din foundation"

Mens du påfører concealer omkring dine øjne, siger Selena, at det er vigtigt at sætte det fast med en gennemsigtig pudder, da dette vil "reducere, at der kommer fine linjer og rynker."

Blush og læbestift

Til næste trin påførte Selena en blush og havde en nem måde at sikre sig, at man påfører den på den rigtige del af sin kind.

Selena siger: "Når du påfører din blush, så sørg for, at du lægger den på din æblekind."

Mens hun lægger blushen, siger hun: “læg op mod tindingen, så sørg for den ikke lægges op mod øret, da den skal lægges længere op.”

Til sidst påførte Selena læbestift på modellen og brugte 'Trust Your Gut'-nuancen fra Maybelline New York.

Slutligt siger hun: "Tilføj en lille smule farve til dine læber, det er super smukt, især hvis alt andet har et blødere look. Det får dig bare til at se virkelig frisk og vågen ud.”

Se hele guiden i videoen herunder!