Tager kun 5 minutter: Sådan renser du din hårbørste i 4 lette trin

Mode med mere

28/02/2024

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

De fleste kender til at hårbørsten kan blive fyldt med hår, skæl og støv.

Hårbørster er et fast del af rutinen for mange mennesker, ofte brugt flere gange om dagen. Derfor kan de blive lidt "grimme" med tiden.

Det skriver Express.

Din hårbørste er der for at få dine lokker til at føles lækre og glatte, men en snavset hårbørste gør ikke tricket.

Få din børste ordentligt rent hurtigt

Welcome to Clean My Space er en YouTube-kanal af Melissa Maker og hendes mand Chad Reynolds. Sammen lærer de folk, hvordan man "rengør bedre, hurtigere og får fantastiske resultater på mindst mulig tid".

I en video med titlen How to Clean Your Hairbrush (A Minute to Clean) delte eksperterne, hvordan rengøringsentusiaster kan få denne opgave gjort på ingen tid for at give deres hår den bedste chance for at se flot ud.

En videotekst lød: "En hårbørste kan blive ret grim - støv, olie, hårprodukt, skæl, snavs, lugte. Heldigvis er de ret nemme at rengøre."

Sådan gør du

Du skal bruge din hårbørste, en kuglepen, en saks og en (reserve)tandbørste. Snup også en skål og noget shampoo.

Clean My Space instruerede hårbørstebrugere til først at køre en pen op i midten af ​​hårbørsten. Dette bør fjerne gammelt hår fra børsterne.

Tag derefter din saks og klip håret ned på midten, inden du trækker alt håret ud.

Tilsæt varmt vand til en stor skål og tilsæt shampoo, bland det i. Snurr tandbørsten i skumvandet og skrub hårbørsten med tandbørsten i et par minutter.

Brug en ren klud til at tørre hårbørsten og "ta-da", opgaven er fuldført på ingen tid overhovedet.

Fungerer perfekt

Clean My Spaces over to millioner abonnenter elskede det nemme rengøringstip. @sarahbaldwin4775 kommenterede:

"Dette slår helt sikkert min metode: riv det meste af håret ud med mine hænder, og brug derefter en time (eller to) med en pincet på at plukke fnug og det resterende hår ud. Jeg vil helt sikkert give dette en prøve!"

@quirogatnonerrat3214 tilføjede: "Vidunderligt! Jeg gør det en gang om ugen eller endda oftere, afhænger af hvilke produkter jeg brugte på mit hår den uge, og det virker! Nemt og enkelt. Tak!"

@AnneloesF var enig: "Tak! Det fungerede perfekt, og det tog kun omkring fem minutter (inkl. at samle værktøjerne). Godt tip!"