Se 10 år yngre ud: Frisør anbefaler disse frisurer

Mode med mere

09/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Måske det er tid til en sommer-makeover?

Frisurer er fantastiske, da de har en stor indvirkning på dit samlede udseende - de kan få dig til at se smart eller kedelig ud.

Dog kan en frisure også få dig til at se yngre eller ældre ud end din faktiske alder.

Det er derfor, frisører altid foreslår deres kunder at få en frisure, der passer til deres personlighed, alder, profession og livsstil.

Darren James, som ejeren af en L’Oréal-hår salon hedder, har delt fem frisurer, der kan få en til at se yngre ud."

Page i lag

Til kvinder, der ønsker en kortere klipning med et twist, anbefaler Darren en såkaldt lagdelt page. Han uddyber: "Lagdelte klipninger er ikke kun gode til langt hår. De ser også fantastiske ud til dem med kort hår.

"Denne type pagehår vil give dig et sofistikeret og professionelt look uden at afsløre din alder."

Få pandehår

Pandehår er en fantastisk måde til at tilføje nogle "ungdommelige" træk til dit udseende, når du bare ved, hvordan du styler dem.

Eksperten tilføjer, at det også kan "få dit ansigt til at se mindre ud", hvilket igen vil have en stor indvirkning på din egen aldersopfattelse. Selvom lange pandehår lige nu er moderne, er det vigtigt at holde længden på dem passende for at undgå, at de dækker øjnene.

Kort hårlængde

De dage er forbi, hvor folk tænkte, at ældre kvinder skulle have kort hår. I dag prøver unge og fashionable kvinder korte klipninger for at se smarte ud. Darren hævder: "Det vil også få dig til at se mindst fem til ti år yngre ud, når du klipper dit hår kort."

Selv for dem, der ikke ønsker en pjusket klipning, kan en skulderlang klipning give dig det ønskede "mere ungdommelige udseende".

Lange lag med lyse striber

For dem, der ikke er tilhængere af en kortere frisure, kan de prøve langt lagdelt hår med den "rigtige slags lyse striber". Hår-eksperten siger: "Disse lag er fantastiske til at tilføje dimension til dit ansigt, og når du tilføjer lyse striber til dem, kan det få dig til at se yngre ud."

At være lidt rodet er ikke dårligt, når det kommer til at prøve en "ungdommelig og interessant" frisure. Darren anbefaler det look, der ligner, at du lige er vågnet, som et, der får dig til at føle dig yngre og mere energisk.

Det vil tilføje mere stemning til din personlighed og dit udseende, fastslår frisøren.

Kilde: Express