Er dine sokker blevet brune? "Mirakelmiddel" gør dem hvide som sne igen

Mode med mere

17/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kan være umuligt at slippe af med den grimme farve!

Hvide sokker er et foretrukket valg for mange. Desværre bliver de, uanset om de er 100 procent bomuld eller en blanding af fibre, med tiden grå og bunden bliver kraftigt snavset - medmindre de rengøres ordentligt.

Dog synes almindelig vask bare ikke at fjerne snavs ordentligt fra plettede sokker.

Heldigvis har en rengøringsentusiast delt et vasketips på Facebook-siden "Mrs Hinch Cleaning Tips", hvor hun deler et vaskemiddel, der udfører "mirakler" på sokker.

Nikki Jackson skrev: "Da jeg ikke har kunnet få fat i Napisan i lang tid, har jeg været nødt til at finde andre måder at fjerne pletter fra mine hvide ting på. Jeg bor sammen med to mænd i huset, der på en eller anden måde får sokkerne til at blive brune. Så jeg har fundet en mirakelkur.

"Elbow Grease Stain Removing Bar, oh my god. Se billederne. Bare ved at gnide det på, kan du se pletterne forsvinde foran dine øjne. Det andet billede blev taget omkring et minut efter."

Lavet til formålet

På det første billede, som Nikki delte, var bunden af de hvide sokkepar helt plettede og brune, og på det næste billede var de skinnende hvide.

Elbow Grease Stain Remover Bar er helt fri for blegemiddel og er designet til at fjerne genstridige pletter fra alle typer stof og tøj.

Produktet kan enten købes online for cirka 10 kr.

Gruppemedlemmer delte deres tanker og meninger om produktet og resultaterne.

Debbie Walker skrev: "Jeg bruger Elbow Grease Stain Remover Bar hele tiden. Jeg har tre teenagere i mit hus."

Tracey Blackie sagde: "Det er et fantastisk fund. Virker meget bedre end vanish-baren."

Louise Everett kommenterede: "Kan ikke tro, det har virket så godt! Jeg har bogstaveligt talt lige købt dette efter din anbefaling. Krydser fingre for hvide såler igen."

Lisa Coombes skrev: "Jeg elsker denne pletfjerner, så billigt og nemt at bruge. Bare fugt baren og gnid den på det plettede område, læg derefter sokken i vaskemaskinen."

Nikki tilføjede i kommentarerne, at hun var "blæst bagover” over "hvor godt det var".