Blev enke og forsømte sig selv: Gennemgik total forvandling og ser nu 20 år yngre ud

Mode med mere

24/06/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Magnus Møller

Når de mennesker, du elsker over alt på jorden, forlader dit liv, er det virkelig ødelæggende. Især hvis det drejer sig om en meget nærtstående person.

Du kan ende i en tilstand af depression, der gradvist tager dine interesser ud af dit liv. Det kan ende med, at du ikke plejer dit udseende.

Vejen ud af sorg og depression er virkelig svær at finde. Den dårlige mentale tilstand påvirker dig på mange måder.

Meggie ventede for to år siden på, at hendes mand skulle pensioneres. Men ventetiden var forgæves.

Han døde dagen før, hans pension startede. Hans død ramte Meggie dybt indeni. Hun havde glædet sig til at tilbringe hele dage sammen med sin mand, tage på ture og ferier sammen. Men i stedet blev hun pludselig helt alene.

Hun fik det virkelig dårligt. Hun nåede til et punkt, hvor situationen grænsede op til depression. Hun holdt op med at bekymre sig om sit udseende. Hun tog på i vægt og lod sit farvede hår vokse ud til naturlig grå farve, hvilket fik hende til at se ældre ud.

Efter to år fik hun lyst til at skabe en forandring. Hun ønskede at lægge alt i sit liv bag sig og undslippe de dårlige og ubehagelige følelser.

Hun fik muligheden for at deltage i en total makeover i en af de prestigefyldte amerikanske saloner. Der tog de sig grundigt af hende og gennemførte en komplet forandring af hendes udseende og hår. Hendes familie kunne ikke genkende hende.

Hun lignede meget mere sin datter, der virkelig var begejstret for forvandlingen. I salonen tog de sig af hendes makeup, fremhævede hendes ansigtstræk og gjorde hendes hud fejlfri.

Derudover klippede de en helt ny frisure til hende, der fik hende til at se meget yngre ud.

Den halvgrå og brunlige frisure blev til en smuk, blond frisure med et moderne touch. Hun fik også ny livsglæde. Den havde hun virkelig savnet. Hun sagde, at hun nu føler sig virkelig selvsikker. Hun ønsker angiveligt at prøve nye ting igen og møde nye mennesker.

Sådanne radikale ændringer kan ofte give folk følelsen af, at de igen kan leve fuldt ud. De kan komme over visse problemer, de har haft, og igen komme tilbage til livet.

Hvad synes du om Meggies forandring?