Derfor bør du tage deodorant på om aftenen i stedet for om morgenen

Mode med mere

28/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det lyder måske gak, men der er faktisk en mening med galskaben!

Når det kommer til personlig hygiejne, så husk altid, at det skal være præcis det: personligt.

Men der kan være nogle tips og strategier, du kan lære af andre for at hjælpe med at forbedre din rutine. Hvornår du skal påføre din deodorant kan være en af ​​dem.

Skal du påføre deodorant om natten? Hvis du er en af dem, der påfører deodorant om morgenen, kan det være værd at genoverveje tidspunktet.

Derfor er det en god idé om aftenen

Nogle mennesker oplever, at påføring af din deodorant om natten er hemmeligheden bag effektiv, langvarig friskhed.

Husk, at dette trick kun er relevant for deodoranter, der virker som antiperspiranter. Det er også mest effektivt for folk, der går i bad om morgenen.

Ifølge Lifesavvy er rationalet bag at påføre din antiperspirant før sengetid er, at det giver produktet mere tid til at virke sin magi.

I løbet af natten, mens vi sover, er vores kroppe mindre aktive, hvilket betyder, at der er mindre sved til at forsinke eller hæmme produktabsorptionsprocessen.

Bedst på tør hud

Husk at antiperspirant virker bedst på tør hud. Det betyder, at du ikke ønsker at påføre det umiddelbart efter et brusebad, ellers vil det ikke absorbere så godt ind i huden.

Hvis du bruger en antiperspirant om natten, giver den ingredienserne i dit produkt tid nok til at absorbere det fuldt ud før dit brusebad om morgenen.

Du skal heller ikke bekymre dig om at vaske det af, for de fleste antiperspiranter holder i op til 24 timer.

Hvis du vil nappe kropslugt og sved i opløbet, kan du prøve at påføre din deodorant om natten.