Pochering af æg kan være vanskelig, men ifølge en TikTok-skaber er der en virkelig nem metode at følge, og du behøver ikke en gryde eller kogende vand.
Det skriver Express
Et pocheret æg er et æg, der er blevet kogt uden for skallen ved pochering (eller nogle gange dampning ), i modsætning til at simre eller koge .
Tager kun 45 sekunder
Denne tilberedningsmetode kan give mere delikat kogte æg end tilberedning ved højere temperaturer, såsom med kogende vand.
@danarebeccadesigns delte sin foretrukne metode til at pochere et æg på sociale medier, og nu hyldes det.
I sin video sagde hun:
"Jeg har for nylig lært, hvordan man pocherer et æg, og jeg takker hvem det end var på TikTok. slå et æg ud i en lille skål, tilsæt en lille smule vand - lige nok til at dække blommen - og sæt det i mikroovnen."
Afhængigt af hvilken mikrobølgeovn du har, kan pochering af et æg ved hjælp af denne metode tage alt fra 36 til 45 sekunder.
Perfekt pocheret
Skaberen tog skålen ud af mikrobølgeovnen og kommenterede:
"Ud kommer det perfekte pocherede æg."
Hun brugte derefter en hulske og fjernede ægget fra fadet, før hun lagde det på en tallerken og skar det op for at afsløre en perfekt flydende blomme.
Mens @danarebeccadesigns havde succes med denne metode, prøvede mange det og klagede over, at ægget eksploderede i mikrobølgeovnen.
Undgå eksplosioner
For at forhindre dette i at ske, kan du enten "tilsætte en knivspids salt til vandet" eller "prikke i blommen med en tandstik".
Det er også en mulighed, at man lægger et lag husholdningsfilm over toppen af fadet for en lettere rengøring, hvis uheldet skulle være ude.
Flere elskede denne metode og kommenterede videoen.
En sagde: "Jeg så også dette - FANTASTISK TRICK!!!"
En anden stemte i: "Har lige prøvet det efter at have set dette, og de kom ud godt! Hurtigt og nemt. Også tak."