En pengebesparende madlavningsekspert har en hurtig og sikker opskrift på sprøde og lækre kartfoler, som alle kan følge.
Express.co.uk deler det igennem Katy Kicker.
Hun påstår, at de er "perfekte" til et "økonomisk" måltid.
"Det er ideelt, hvis du måske ikke har lyst til at skrælle friske kartofler og forberede dem selv eller bare ønsker en super hurtig tilbehørsret, som kan tilberedes på få sekunder," og hun tilføjer:
"Denne opskrift tager blot sekunder at forberede, og du vil blive overrasket over de resultater, du kan opnå."
Katy runder af med ordene: "De er så sprøde på ydersiden, næsten lige så gode som 'rigtige' bagte kartofler lavet af friske kartofler! Jeg elsker den sprøde ydre skorpe og den bløde, luftige kartoffel indeni også."
Det skal du bruge
En dåse konserveskartofler eller glaskartofler (ca. 570 g, 350 g efter afdrypning)
Salt og peber
Tørret persille
Vegetabilsk oliespray
Hvidløgspulver
Paprika og rosmarin (valgfrit)
Sådan gør du
Inden kartoflerne tilberedes, skal de drænes fra dåsen og skylles flere gange for at fjerne eventuelle rester. Skær større kartofler i halve eller tredjedele for at sikre, at alle babykartofler er ensartede i størrelsen. Når kartoflerne er skåret, skal de tørres med et rent håndklæde.
Sprøjt dem med vegetabilsk olie for at dække skrællen og krydr med rigeligt med salt og peber efter smag. Det er vigtigt ikke at tilføje de andre krydderier på dette tidspunkt.
Overfør de saltede kartofler til en ren airfryer-kurv og tilbered i 12 minutter ved 180 °C.
Derefter drys med en kvart teskefuld tørret persille, hvidløgspulver og den valgfrie paprika eller rosmarin.
Sprøjt med lidt mere madlavningsolie og ryst airfryer-kurven for at dække kartoflerne med krydderierne.
Sæt derefter kurven tilbage i airfryeren og tilbered i yderligere 10 minutter ved en højere temperatur på 200 °C.