Læge skaber debat med utraditionel morgenmadskombination

Mad og drikke

31/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En læges overraskende morgenmadsopskrift har for nylig skabt bølger på internettet, da mange er i tvivl om hendes valg af ingredienser. Mens nogle finder kombinationen forlokkende, mener andre, at den er intet mindre end "bizar".

Morgenmaden er blevet betegnet som dagens vigtigste måltid. Men hvad sker der, når man blander sødt med salt i en og samme skål? Dr. Leigh Erin Connealy, en 66-årig læge, besluttede at afsløre sin specielle opskrift for at give folk noget at snakke om. Hendes morgenmad består af to æg med solbærmarmelade serveret på en skive kanel-rosinbrød.

Dr. Connealy, der tidligere har udtalt, at hun undgår forarbejdede ingredienser, fortæller, at hun fokuserer på "super høj kvalitet" i sin mad. I en video på TikTok, hvor hun nyder sin morgenmad, betoner hun vigtigheden af at spise nærende fødevarer. Hun tilføjer, at kvaliteten af mad er essentiel, og at alle ingredienser, hun indtager, er "velvalgte, lækre og næringsrige".

Modtaget med blandede reaktioner

Mens nogle var fascinerede af denne kombination, var der også mange, som var skeptiske eller direkte afskyede idéen. En bruger beskrev hendes morgenmad som en "hjertevarm madrod", og reaktionerne spændte fra nysgerrighed til forbløffelse. "Jeg viste dette til min mand, og han sagde, 'Hun må være mere skæv end mig'," jokede en TikTok-bruger. En anden bemærkede, at kombinationen virkede interessant, da smagene var mere søde end salte.

Dog var der også nogle, der var ivrige efter at prøve denne usædvanlige morgenmadsopskrift. "Solbærmarmelade med æg?!?! Jeg ville aldrig have tænkt på det, men det får min mund til at løbe i vand!" skrev en begejstret fan.

Morgenmad uden grænser?

Med den digitale tidsalder og adgangen til sociale medier er der mange måder at dele sine kulinariske kreationer på, og det er tydeligt, at nogle opskrifter kan skabe mere debat end andre. Mens nogle måske fristes til at prøve Dr. Connealys morgenmadsopskrift, vil andre fortsætte med deres traditionelle morgenmad.

Men én ting er sikker: morgenmaden er et personligt valg, og hvad end man vælger at spise, er det vigtigste, at det får én til at føle sig godt tilpas og giver energi til resten af dagen.

Kilde: Mirror