En mor har delt hemmeligheden bag at tilberede de perfekte stegte kartofler – og det kræver blot to supermarkedsingredienser.
Den australske kvinde sagde, at alt hvad du behøver er kartofler og en tørret pakke fransk løgsuppeblanding. Det vides ikke, om den specifikke blanding kan købes i Danmark, men der der ikke noget i vejen for at bruge en anden smagsvariant.
"Når du tilberede kartoflerne, skal du skrælle, skære og lægge dem i en bageform og derefter drysse blandingen af suppepulveret ud over dem," skrev hun i en Facebook-gruppe i følge Mail Online.
Dernæst sprinkler hun olie oven på og placerer derefter pladen med kartofler i ovnen for at bage.
"Det er den eneste måde, jeg laver karoftler på nu," konkluderer kvinden.
"Det er den bombe, min mor lærte mig."
Professionelt tip til sprøde kartofler
Mange blev overrasket over den enkle opskrift, mens andre sagde, at de har brugt denne metode i årevis.
Nogle foreslog at bruge Vegeta-bouillonpulver i stedet for den franske løgblanding, fordi det 'smager bedre'.
Mens andre skrev, at deres hemmelige ingrediens er andefedt - eller at bare simpelt salt og olie ville gøre tricket.
Sidste år afslørede den australske forbrugerorganisation CHOICE, hvorfor det at lægge dine forkogte kartofler i køleskabet, før du steger dem, er hemmeligheden bag perfekt sprøde kartofler.
Fødevareeksperterne sagde, at at sætte dine kartofler i køleskabet eller fryseren, vil resultere i 'chips i verdensklasse med en lækker glaslignende knas'.
"Den supertørre luft i dit køleskab eller fryser er lige, hvad du har brug for for at fjerne fugt inden stegning," sagde de.
"Efter 10 minutter eller deromkring, tag dem ud, smør dem med fedt og olie og smid dem i ovnen."
For restaurant-perfekte pommes frites sagde Choice også, at du skulle "være lidt hårhændet ved dem [kartoflerne]" og give dem en god rysteomgang for at nedbryde stivelsen på overfladen af grøntsagerne og maksimere deres overfladeareal.
Og selvom mange hjemmekokke synes, du skal tilsætte salt og peber, før du sætter dine kartofler i ovnen, er det modsatte tilfældet.
"Salt dine kartofler i slutningen af madlavningsprocessen - ikke starten," sagde CHOICE, fordi salt trækker fugt fra kartoflens inderside til overfladen, og på den måde ødelægger den alt dit køleskabs gode arbejde.