Koks simple trick til at pochere æg ændrede hans liv – bruger blot tre nøgleingredienser

Mad og drikke

17/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En chef har delt sit trick til at lave perfekte pocherede æg. Ifølge ham selv er hans metode livsforandrende – og den bruger ingredienser, du forventer, men ikke i den rækkefølge, du tænker.

Pocherede æg er en fantastisk fast bestanddel af morgenmaden, men hvordan får du dem perfekte hver gang?

Det kan føles som ren tilfældighed, når du formår at få dem helt rigtige, men en kok har delt det trick, han bruger, og han hævder, at kun to ingredienser, når du pocherer, er "livsforandrende."

Jason (@jortskitchen) afslørede, at vand og hvid eddike er det, du skal bruge for at sikre perfekte pocherede æg.

Modsat andre tricks bruger han eddike og vand på forhånd for at holde æggene pletfri.

I videoen fortæller han: "Jeg tror ikke, du forstår, hvor meget dette hemmelige trick til pocherede æg har ændret mit liv."

Han instruerede derefter folk i at "tilsætte lige dele vand og eddike til en skål og derefter knække dine æg deri, og lade dem sidde i mindst ti minutter."

Han forklarede så, at "de vil danne et blødt lag på ydersiden", så når de er kogte, vil du "ikke få alle de klæbrige bidder", hvilket betyder, at når ægget kommer ud en smule mere slimet, end du foretrækker.

Han hævdede, at det ville resultere i "det bedste pocherede æg, du nogensinde har smagt."

Derefter overdækkede han sine æg med hot sauce, før han spurgte følgerne, hvad deres foretrukne måde at "spise et æg på" er.

I kommentarerne sagde en anden "at bruge friske æg" også var et trick for at gøre dem mere perfekte, mens andre spurgte til smagen: "Hvordan smager ægget ikke af eddike?", spurgte en person.

En anden sagde dog, at de var fantastiske: "Lavede i dag for første gang pocherede æg på denne måde. 10/10."

En anden TikToker foreslog: "Brug bare en finmasket si og dræn vandet fra hviderne, ingen mere rodet pocheret æg."

Kilde: Mirror.