Kan du ikke få låget af glasset? 3 geniale metoder, du kan prøve

Mad og drikke

15/05/2024

Foto: Screenshot, @prettygoodvideos / YouTube
Foto: Screenshot, @prettygoodvideos / YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Det kan spare os for mange frustrationer!

Vi har alle svedt, kæmpet og bandet, når vi har forsøgt at åbne krukker, der bare ikke vil give efter, men en simpel genvej kan angiveligt redde os fra yderligere lidelser.

Du kan være halvvejs igennem forberedelsen af din middag og indse, at der absolut intet, du kan gøre, for at få åbnet en krukke, som du virkelig har brug for.

Mange af os har prøvet med et viskestykke, rå styrke og en kniv, men ingenting hjælper med at åbne de her irriterende låg... det er næsten som om, de ikke vil lade os komme ind til dem?

Det vil sige, indtil nu.

Trick går viralt

En genvej til at åbne vanskelige krukker er gået viralt på Instagram efter at have været på BBC Radio 2, og jeg tror, det er sikkert at sige, at fra denne dag fremadrettet er vores liv som helhed blevet meget lettere.

Under en samtale på radiostationen med Claudia Winkleman (britisk mediepersonlig, red.) udtalte forsangeren fra bandet Texas, Sharleen Spiteri: "Du tager krukken, jeg har virkelig svært ved at åbne krukker, tager en træske og slår én gang på siden af krukken, og så siger krukken 'pop!', og den åbner bare sig.

"Det er sindssygt. Giv den et godt slag. Jeg FaceTimede min søster, hvor jeg åbnede hver krukke i mit hus, jeg kunne finde, bare for at vise folk."

Efter at have hævdet, at genvejen oprindeligt var 'umulig', var Claudia forbløffet.

Brugere på de sociale medier var også målløse, med en der skrev: "Åh gud, det virker, mine syltede løg er åbne!!"

En anden skrev: "Havde svært ved at tro det, men hendes tip virker faktisk!!! Sikke en opdagelse!!!!"

2 andre geniale måder

Faktisk er der flere andre forskellige metoder, der kunne gøre processen meget lettere.

Den anden metode? Brug af plastfolie.

Du skal blot pakke plastfolien omkring krukkelåget, anvende tryk med din hånd ved at trykke ned, og låget burde let kunne skrues af. Den tredje metode er elastikbånds-metoden.

Stræk et elastikbånd rundt om krukkelåget; friktionen skulle gøre, at låget bliver meget lettere at åbne end før.

Og den fjerde metode er bare at smide krukken i den nærmeste skraldespand, for hvis ingen af ​​disse fire metoder virker, var du virkelig dømt til aldrig at få låget af!

Der har du det - de dage, hvor du kæmpede med krukker i køkkenet, er nu forbi. Selv tak.

Kilde: LadBible