Fans fortvivlede: Heinz udfaser populært produkt

Mad og drikke

12/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

En elsket klassiker forsvinder fra hylderne.

Heinz, kendt for deres bønner, har skabt stor skuffelse blandt mange forbrugere, ved at fjerne en populær variant af deres produkt fra sortimentet.

Dette har affødt en bølge af utilfredshed blandt fans af mærket, især dem der sætter pris på en hurtig og nærende måltidsløsning.

Det skriver Mirror.

Heinz siger farvel til portionsanretninger

Det er Heinz' praktiske mikrobølgeegnede portioner i, der nu er fortid.

Disse små måltider, har været en favorit for mange, der ønsker en hurtig og proteinrig variant af de klassiske Heinz bønner. "Det er en af de mest ærgerlige ting, vi har set i lang tid," udtaler en skuffet forbruger på X, tidligere kendt som Twitter.

Fans reagerer

En fan af Heinz skriver på X for at få svar på, hvorfor produktet ikke længere er at finde i butikkerne. "Heinz 5 beens portionsanretninger synes at være udgået. Vil de komme tilbage, eller er de væk for altid?" lød spørgsmålet, som fik et hurtigt svar fra Heinz' officielle konto.

"Vi producerer ikke længere Five Beans varianten i mikrobølgeegnede portioner, men du kan stadig få dem i almindelige dåser i din lokale butik," svarer Heinz.

Må vænne sig til dåser

Selvom versionen er udgået understreger Heinz, at det stadig er muligt at købe Five Beans i dåser. Dette giver trofaste fans en vis trøst, selvom de ikke længere kan nyde den nemme mikrobølgeversion.

Heinz har ikke givet en officiel forklaring på beslutningen om at stoppe produktionen af mikro-versionen, men det lader til at fans af mærket nu må vænne sig til den mere traditionelle dåsevariant.

Et hårdt slag for travle hverdage

For mange er nyheden et hårdt slag, især for dem, der har nydt bekvemmeligheden ved at kunne lave en hurtig og nærende ret efter en lang arbejdsdag. "Det var så bekvemt og lige til at varme. Det er ærgerligt, at vi skal tilbage til dåseversionen," siger en anden bruger på X.

Selvom det er slut med Five Beans i plastbøtte, kan fans af Heinz stadig finde trøst i, at deres yndlingsbønner fortsat findes på hylderne - bare i en lidt mindre bekvem version.

Kilde: Mirror