Fans føler sig ført bag lyset efter at have fundte ud af, hvad de grønne vingummibamser faktisk smager af

Mad og drikke

05/11/23 | 13:08

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad synes du, de smager af?

Der er næppe nogen form for slik, der emmer af barndomsminder og fredagsslik som de klassiske vingummibamser.

Selvom mange af os er vokset op med de lækre, små klumper af velsmag, ved vi slet ikke alt om dem (selvom vi måske har spist så mange, at vi tror det). 

Derfor er mange brugere af sociale medier blevet efterladt i chok efter at have fundet ud af den rigtige smag af den grønne vingummibamse fra Haribo - for det er sandsynligvis ikke, hvad du måske regner med.

Det smager de af

I et indlæg på internetforummet Reddit afslørede en person den ægte smag af de gummiagtige grønne bjørne-slik, og det har fremkaldt en masse reaktioner fra de andre brugere.

I indlægget lyder det: "I dag lærte jeg, at Haribos grønne vingummibamser faktisk er jordbærsmag."

De fleste antog, at den grønne søde smag var lime- eller æblesmag, så de var lamslåede over, at den rigtige smag faktisk er jordbær.

Og det er i den grad sat sindene i kog på Reddit.

Vil ringe til politiet

En person skrev for eksempel (forhåbentlig i sjov), at vedkommende vil ringe til politiet og anmelde Haribo for at bruge jordbær-smag i stedet for æble-smag.

En anden har åbenbart fået en eksistentiel krise over nyheden. På Twitter skriver vedkommende i hvert fald: "Jeg var sikker på, at de var med æblesmag. Mand, nu ved jeg ikke, hvad jeg skal tænke."

De fem smagsvarianter af vingummibamser er: appelsin, jordbær, ananas, citron og hindbær.

Det står på pakken ...

Men nogle var hurtige til at påpege, at smagene faktisk er skrevet på bagsiden af ​​pakken og kan findes på hjemmesiden, så de var ikke helt så overraskede over afsløringen.

En anden person påpegede de mærkelige farve- og smagskombinationer i andre gummibjørne og sagde: "Grønt jordbær er klart det mærkeligste, men har alle det godt med hvid ananas?"

Hvilken farve vingummibamse er din favorit?

Kilde: Mirror