En ekspert har advaret mod at gøre det vi altid har gjort, når det kommer til, hvordan vi organiserer vores køleskab.
Selvom de fleste af os stiller mælken i dørhylden til køleskabet, og æg i holderen på køleskabsdøren, er det muligvis ikke det rigtige sted.
Når det kommer til at holde dem friskere i længere tid, er der nemlig et rigtigt og forkert sted at stille dem.
Det skal være konstant
Eksperten, Chris Beasley, deler ud af hans gode råd til, hvordan du bør stille dine æg i køleskabet, så de holder længere.
"Æg opbevares bedst ved konstante temperaturer," siger Chris ifølge The Sun.
Køleskabsdøren er en af de varmere dele af køleskabet, og temperaturen skifter, da den åbnes og lukkes hele dagen.
Derfor anbefaler Chris, at du bør undgå at stille dine æg i køleskabsdøren.
Her er det bedste sted
I stedet bør du stille dine æg på øverste eller midterste hylde, da de holder sig friskere her. Det skyldes, at de holder den kølige temperatur.
Hvis du slet ikke opbevarer dine æg i køleskabet, er det tid til at bryde ud af den vane.
"At opbevare dine æg i deres karton i køleskabet er den bedste måde at holde bakterier under kontrol".
Og hvem elsker ikke friske æg? Så det er med at tage de gode råd til dig, og stille dine æg på øverste eller midterste hylde, så du sikrer langvarig friskhed.