Chipse-elsker deler ulækkert billede: Finder brun overraskelse i posen

Mad og drikke

10/05/2024

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

Pludselig har man ikke så meget lyst til chips.

En sulten person har udstillet Walkers Crisps, der i Danmark sælges under navnet Lays efter at have hævdet, at de fandt en grim overraskelse i deres pose Sensations.

Det skriver Mirror

Personen delte et billede på det sociale medie Reddit af, hvad de hævdede var indholdet af deres chipspose - et par chips og tre stykker af en mystisk brun overraskelse.

En kat på besøg?

Personen delte sit opslag på CasualUK subreddit med teksten:

"Indholdet af en pakke Sensations. 5 chips og en kugle krydderier? Hvis du læser denne Walkers-direktør, skylder du mig en pose chips."

Andre Reddit-brugere tog til kommentarsektionen for at give forklaringer på, hvad objekterne kunne være, med en, der svarede rædselsfuldt:

"Ser ud som, om en kat har besørget i dine chips."

En anden sagde: "Det ligner en halv spist falafel."

En tredje sagde: "Jeg ser normalt en kugle med krydderier og tænker 'mmmm, smag', men det ligner mere indholdet af en ble."

Klag til dem

Andre opfordrede i mellemtiden brugeren til at klage efter at have husket lignende oplevelser i fortiden.

"Klag til dem, der er en god chance for, at de sender en hel æske chips til dig," anbefalede en person.

En anden påstod: "Jeg plejede at arbejde for Walkers kundeservice (for lang tid siden), og de ville helt sikkert sende dig kuponer, hvis du havde klaget."

På samme måde sagde en tredje: "Jeg arbejdede i 90'erne for et miljøsundhedsteam hos en lokal myndighed, og firmaer som Walkers og Marks & Spencer ville bede os om kundeoplysninger for at sende dem en gave. De fik kufferter og masser af penge i rabatkuponer. ."