Sådan bruger du make-up til at forynge udseendet markant

Livsstil

22/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Makeup kan være en effektiv anti-aldrende teknik, hvis den påføres korrekt. Det er både billig og ikke-invasiv. Og i denne her artikel får du gode råd og vejledning til at se markant yngre ud på ingen tid.

Når det kommer til at se yngre ud, er der mange muligheder derude for kvinder. Det er alt fra hudpleje til hårpleje til kosmetisk behandling. Ifølge en ekspert kan den korrekte påføring af makeup gøre en verden til forskel og tage år af en kvindes alder.

Express.co.uk talte eksklusivt med Spectrum Collections MUA Hannah Barnett om, hvordan kvinder med nogle enkle makeup-tricks kan se yngre ud øjeblikkeligt.

Ifølge Hannah starter anti-aldrende makeup lang tid før påføringen af nogen makeup-produkter: "Hydrering er nøglen. Begynd med et serum, der indeholder hyaluronsyre for at gøre huden super smidig og fugtet! Fortsæt med din foretrukne fugtighedscreme."

Når vi taler om makeup, rådede MUA'en: "Undgå foundations med for meget dækning eller for meget mat effekt, da dette kan fremhæve fine linjer. Vælg i stedet en tonet fugtighedscreme eller en let foundation med en dugfrisk finish for at få huden til at stråle for en frisk og ungdommelig teint."

Hannah anbefalede at bruge flydende produkter i stedet for pudder: "Påfør en cremet flydende concealer med en lille børste og læg den i den indre del af øjet for at opfriske eventuelle misfarvninger," og hun tilføjede: "Vælg en ferskenfarvet concealer eller korrektor for at neutralisere de blå toner i den indre del af øjet. Blend det med fingrene for at smelte produktet ind i huden. Dette sikrer, at du ikke påfører for meget, da overdrivelse med concealer kan lægge sig i fine linjer. Så brug den forsigtig!

Hun rundede af med at sige: "Vælg cremer og væsker til blush og highlighter. Påfør blush på æblet af kinden for at give indtryk af fyldige, runde kinder. Runde kinder får dig til at se mere ungdommelig og frisk ud."

Kilde: Express.co.uk.