Kvinde ofrede sin karriere for at tabe sig: Nu er hun som forvandlet

Livsstil

05/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Nogle mennesker ville muligvis gøre hvad som helst for at tabe nogle kilo. En kvinde fra Kina gik endda så langt som at sætte sin professionelle fremtid på spil for at få styr på sin vægt.

En kvinde ved navn Shang fra den østlige kinesiske provins Zhejiang var ulykkelig, da hun opdagede, at hun havde taget over ti kilo på under et semester på universitetet. På det tidspunkt vejede hun omkring 90 kilo og følte sig ikke godt tilpas.

Shang mente, at hendes ekstra vægt skyldtes stress fra studierne. Hun sagde i et interview med AsiaOne, at hun var blevet overvægtig på grund af overarbejde. Hun havde også siddet meget stille i løbet af sin studietid.

For at tage hånd om sin sundhed, traf Shang en drastisk beslutning. Hun stoppede på universitetet og begyndte at ændre sin livsstil.

Shang tabte over 20 kilo på et år

Hun fulgte en kost med få kalorier, hvor hun nøje afmålte sine portioner og spiste masser af grøntsager, skaldyr og korn. Hun brugte også det meste af sin tid på intens træning, som for eksempel badminton og svømning.

Shang arbejdede hårdt for at nå sin målvægt, selvom det var en svær proces. Et halvt år efter hun stoppede på universitetet og begyndte sin kropstransformation, følte hun sig "udmattet". Men hun gav ikke op!

Et år senere havde Shangs hårde arbejde betalt sig. Hun havde tabt 25 kilo på omkring tolv måneder.

Shang delte sin transformation i en video på den kinesiske version af TikTok, "Douyin". Videoen blev set tusindvis af gange. Mange internetbrugere beundrede Shang for hendes udholdenhed og mod, og fejrede hendes nye udseende. Men der var også nogle, der kritiserede hende.

En bruger spurgte forundret: "Hvorfor skulle hun stoppe på universitetet for at nå sit mål?"

Shang fortryder dog ikke sin beslutning. "Jeg har det godt," siger hun glad.

Du kan se videoen ved at følge dette link.