Utraditionelle konfirmationsgaver til barnebarnet

Livet som pensionist

26/3/22 | 08:33

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Tre gode og utraditionelle konfirmationsgaver til barnebarnet

Tre gode og utraditionelle konfirmationsgaver til barnebarnet

Det kan være svært at finde den perfekte gave, når barnebarnet bliver konfirmeret. Man vil så gerne give en gave med personlighed, men det kan være svært at komme med ideer, man samtidig er sikker på at de unge vil blive glad for på den store dag. Penge er altid den nemme løsning, og vel kan de unge mennesker bruge penge, men der er bare ikke meget personlighed over gaven. Derfor kommer der her 3 utraditionelle gaver, der kan være med til at give inspiration, til den næste store gave der skal gives.

Privatlegat til den unge studerende

Det kan føles tidligt for den unge konfirmand, at skulle tænke på finansiering af de kommende studier allerede som konfirmand. Men ikke desto mindre, kan dette være en rigtig god gave, som både skaber økonomisk sikkerhed og personlighed. Når det unge menneske kommer til den tid hvor gymnasiet er slut, vil det med garanti være rart at kunne lægge bedstemor/bedstefars penge op på bordet, når der skal betales for de gode videregående uddannelser.

Ved at give et privatlegat, støtter man en rigtigt fornuftig periode i livet, hvor det kan være svært som ung at spare penge op til noget så ”kedeligt” som studie.

Oplevelsesgaver - Aktivt liv bliver mere og mere populært bland unge

Den unge generation bliver mere og mere glade for aktive ferier, hvor det ikke udelukkende handler om at ligge og dase den ved poolen. Dette er for så vidt en god ting, da det er noget sundere at komme ud og opleve i naturen, frem for at spilde tiden på stranden eller ved minigoldbanen.

Hvis konfirmanden er interesseret i at være aktiv, vil et jagttegn være en rigtigt god og personlig gave. Det er ikke lovligt at tage et jagttegn før man er 16 år, men det er til gengæld dyrt, og så kan den unge konfirmand have en god gave i vente, fremfor en konvolut med upersonlige penge.

Jagt er nemlig en stigende mode, hvor unge såvel som ældre tager jagtknive i bælterne og tager på jagt og telttur frem for charterrejse, velvidende omkring hvordan man fornuftigt skal agere.

Ved at lære de unge noget om jagt og naturlig overlevelse i vildmarken, styrker det deres personlighed samtidig med at de rolige omgivelser på jagtturene i vildmarken, vil være en sundt alternativ til den stressede hverdag i storbyen.

Hjælp til boligindskud – låste penge

Det har aldrig været sværere at finde en studiebolig som det er i dag. Derfor er en låst konto med et boligindskud, eller hjælp til en udbetaling til bolig en rigtigt god ide, og vil samtidig mere personligt i forhold til at give penge direkte i en konvolut. Ved at give penge i en konvolut, vil pengene som oftest blive brugt på en masse sjov og ballade, og der vil som oftest ikke være flere penge tilbage til bolig eller studie.

Ved at lave en låst konto til den unge konfirmand med penge der skal bruges på bolig, gør man det personligt, og den unge studerende vil tænke på, at de har fået en personlig økonomisk sikkerhed i stedet for penge til snold, sushi og byture

Held og lykke med jagten på den næste personlige gave.