Sommerferie i Danmark? Få det sjovt med disse tre oplevelser

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Selvom du skal holde sommerferie i Danmark og derfor ikke skal ud og opleve det store udland, er der stadig rig mulighed for at få en masse sjove, hyggelige og uforglemmelige minder på bagen.

Danmark har nemlig masser at byde på, og du vil uden tvivl kunne få en skøn sommerferie her. Mangler du inspiration til, hvad du selv kan begive du ud i, kommer der her tre oplevelser, du kan overveje.

Tag ud på havet

Danmark er omringet af hav, og hvorfor ikke udnytte dette? Især om sommeren kan du få en smuk tur ud af dette – enten med din partner, familie eller nogle venner. Du kan vælge at leje en båd eller låne nogle af dine venners. Derudover er der også de såkaldte Go-boats, som kan lejes i København. Har du ikke selv lyst til at have ansvaret for roret, kan havnerundfarten være noget for dig, da du her stadig får vind i håret og samtidigt hører noget om Københavns historie. Det kan blive en hyggelig og ikke mindst lærerig tur.
Vil du hellere nyde de Danmarks skønne søer, kan du overveje at leje en kano og få en rolig tur på vandet blandt de vildtvoksende træer.  

Besøg smukke Tivoli

Tivoli er lidt af en klassiker, og det er der mange grunde til. Den smukke forlystelsespark midt i København skuffer nemlig aldrig. Lige meget hvad du er til, kan du få en god oplevelse derinde. Sjove forlystelser fra de helt rolige til de mere vilde. Lækre restauranter, hvor du kan få lige den type mad, du ønsker. Boder, hvor du kan vinde bamser.

Holder du af musik, kan du holde øje med Tivolis koncertprogram, da der hver fredag er en koncert at opleve med en kunstner. Det er en god mulighed for både at se den fine park og nyde noget god musik.

Samtidigt byder Tivoli alle aldersgruppe velkomne, og da den både tilbyder forlystelser og idylliske omgivelser, kan alle få sig en hyggelig dag.

Rejs til nye dele af Danmark

Selvom Danmark er et ekstremt lille land, er der med sikkerhed steder, som du aldrig har været, men altid har ønsket at besøge. Det kan være alt fra Sønderjylland, Skagen, Århus, København eller Bornholm. Der er ekstremt mange dejlige byer, og sikkert flere en du lige går og tror. Det er ikke alle, der har fået øjnene op nogle af disse steder, og denne sommerferie kan være det oplagte tidspunkt at gøre dette på. Mulighederne er mange, så det er bare om at undersøge landkortet og finde frem til din næste feriedestination.