Rejseselskab lancerer solorejser for seniorer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Den første afgang har kurs mod Fuerteventura.

Apollos solorejser er blevet en stor succes blandt danskerne. Og særligt træningsrejser, hvor der er mulighed for sved på panden sammen med andre, er noget, som rigtigt mange benytter sig af.

Efterspørgslen på de aktive rejser er stigende – også blandt de rejsende, som måske kan pryde sig af at have et par grå hår på toppen. Derfor lancerer Apollo nu særlige rejser for dem over 60 år: Apollo Sports | Solo Senior.

Det skriver Apollo Rejser i en pressemeddelelse.

Antallet af danskere, der bor alene, har over de seneste år været stigende. Knap 40 procent af de danske husstande bestod således af én voksen i 2021. Blandt dem, der bor alene, er mange aktive seniorer, som bl.a. gerne vil forsøde hverdagen med rejser og oplevelser.

Men ligesom så mange andre, har de ikke nødvendigvis nogen at rejse med, som deler deres interesser. For at imødekomme denne gruppe, har Apollo valgt at videreudvikle deres populære solorejser, og lancerer derfor nu træningsrejser for seniorer (60+ år), der rejser alene.

"Det nye Apollo Sports | Solo Senior henvender sig til alle over 60, der elsker at rejse og være aktive sammen med andre. Her får man mulighed for at være omgivet af ligesindede danskere, selvom man rejser alene - og ikke mindst at fylde feriedagene med spændende træninger og aktiviteter, der er tilpasset ens niveau og interesser," fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

I løbet af en uges ferie kan de rejsende prøve mange forskellige træningsformer ledet af den erfarne seniorinstruktør Henrik Andersen. Man vælger selv, hvilke aktiviteter, man deltager i, og udover de forskellige træningssessioner afholdes der også en række sociale arrangementer og middage.

"Solorejser for seniorer er dobbelt så sjove som andre ture. Som deltager kan man træne så meget, man har lyst til, om dagen, og om aftenen kan man mødes med ligesindede til middag og social samvær. Begge dele tager udgangspunkt i, at man kan være sammen med andre så meget, som man har lyst til," fortæller Henrik Andersen, der er både instruktør og gruppeleder for den første rejse.

Den første Apollo Sports | Solo Senior rejse går til La Pared – Powered by Playitas på Fuerteventura den 25. april 2023. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared, og her kan man fylde sin fritid på rejsen med alt fra surfing til vandreture og cykling. Foretrækker man at rejse om efteråret, arrangeres der også en seniortur den 10. september, som går til Apollos nyeste sportshotel Levante – Powered by Playitas på altid populære Rhodos.

"Begge destinationer er fremragende til både aktivitet og oplevelser. Derfor er der selvfølgelig også lagt op til en masse fritid, så man kan udforske øerne på egen hånd - eller sammen med sine nye rejsevenner," slutter Glenn Bisgaard.