Pensionist bliver anholdt på sin 93-års fødselsdag: Du gætter aldrig hvorfor

Livet som pensionist

29/12/22 | 05:40

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Simone er en livlig og social 93-årig, der kan lide at bruge sine dage på at være sammen med familie og venner. Alle beskriver hende som venlig og ærlig. Det skulle dog pludselig ændre sig, en dag havde de grund til at tvivle på om Simone virkelig var den søde og rare 93-årige, de kendte.

For da Simone havde fødselsdag og fyldte 93 år, blev hun anholdt. Ingen forstod noget som helst, for hvad kunne den søde og rare dame dog have gjort?

Det var i byen Augusta, der er hovedstad i staten Maine, USA, at den 93-årige Simone pludselig blev anholdt af politiet. Ud af det blå, blev hun anholdt .

Ingen forstod, hvad der skete. Hverken naboer, venner eller det meste af hendes familie kunne forstå, hvorfor den gamle dame skulle anholdes og følges med til politibilen.

Simones kæbe faldt til jorden, da politiet bankede på hendes dør. Hendes datter Anne M. Dumont var vidne til hele situationen.

“Det var hendes egen skyld!” skriver datteren på Facebook.

Den 93-årige Simone var nemlig stor fan af tv-serien “Cops.” Det er en serie, der følger amerikanske politibetjentes hverdag.

Datteren Anne havde derfor overtalt politiet i Maine til at “anholde” Simone for sjov. Det var meningen, at det skulle fungere som en joke på hendes fødselsdag.

Betjent Doody havde den store 'fornøjelse' at anholde den 93-årige og tage hende med til politibilen. Simone fik chancen for at mærke, hvordan det er at blive taget til fange af politiet og køre i en politibil - ligesom de gør på tv.

Ifølge Newsner skrev datteren en besked til politiet en måned efter 'anholdelsen'.

”EN STOR TAK til politiet, som tog sig tid til at give den oplevelse til min mor, trods deres travle hverdag. Hun er en overlykkelig kvinde, og hun taler stadig om den dag, hun blev "anholdt."