Par gift i 70 år adskilt i flere måneder: Kan ikke holde tårerne tilbage, da de genforenes

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Redaktionen

Et ældre ægtepars gensyn efter måneders adskillelse har rørt mange til tårer. Deres gentagne bekræftelse overfor deres vedvarende kærlighed til hinanden er en reminder om, at kærligheden kan vare ved.

Det er en smuk video, der er gået viralt. Den viser det øjeblik, et ældre ægtepar fra New York City bliver genforenet efter flere måneders adskillelse.

De to ældre mennesker, Jean Willard, der var 89, og hendes mand Walter Willard, der var 91, oplevede deres inderlige genforening i maj 2020. Her brød de ud i en følelsesmæssig kærlighedserklæring overfor hinanden. Deres historie har inspireret mange til at tro på ægte kærlighed.

Jean og Walter havde været gift i 70 år. De har været uadskillelige gennem deres ægteskab, men da coronavirus ramte verden i 2020, blev de tvunget fra hinanden på grund af helbredsmæssige årsager.

Ifølge deres døtre, Wanda Glenn og Wendy Gillard, havde de begge et godt helbred på trods af deres alder.

Dette ændrede sig dog i 2019, da Jean faldt og brækkede sit bækken. Desværre blev denne episode efterfulgt af tegn på demens, hvilket fik deres børn til at flytte hende på plejehjem.

Plejehjemmet var kun et stenkast fra deres hjem, hvilket gav Walter mulighed for at besøge sin kone ofte. Det blev dog besværliggjort af coronapandemien.

På grund af den lockdown, som blev indført i forbindelse med pandemien, kunne Walter ikke længere besøge sin elskede kone. Herefter blev også Walter ramt af en række helbredsproblemer.

Han fik en hjerneblødning, hvilket førte til både en operation og genoptræning. Idet Walter kæmpede med helbredet, blev han flyttet til samme plejehjem som sin kone.

Da dagen for gensynet endelig kom, og det ældre ægtepar fik deres ønske til at gå i opfyldelse, fandt en af de ansatte et kamera frem og fangede det hjertevarme øjeblik.

Se videoen nedenfor.