Mand fra Sønderjylland vinder i Lotto: ”Nu er vi ikke bare pensionister, nu er vi millionærer”

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En pensionist fra Sønderjylland vågnede en morgen i sit sommerhus til en mail, som de færreste er heldige at få.

”Jeg var stået tidligt op om morgenen, og så på min iPad, at der var kommet en mail om, at jeg havde vundet noget. Jeg gik ind til min kone, hun lå stadig og sov, og så sagde jeg ”se lige her, jeg tror jeg har vundet 100.000 i Lotto”, siger den nybagte millioner, som har valgt at være anonym.

Fordi hans øjne stadig var morgentrætte, havde han læst helt forkert i mailen.

”Jeg læste det, som om jeg havde vundet 100.000 kr. Men så siger min kone, ”det er ikke 100.000, det er én million, du har vundet!”

Millionen er parkeret

Selvom ægteparret nu er blevet til pensionerede millionærer, så er guldet blevet gemt godt væk.

”Det ændrede jo lige vores dag, til at starte med kunne vi ikke forstå det. Men nu er vi ikke bare pensionister, nu er vi millionærer. Men vi har ikke brugt en krone endnu, ikke en krone!”

I fremtiden kunne de dog godt forestille sig at bruge nogle af pengene på en ny bil.

”En skønne dag kommer vi i tanke om noget, vi godt kunne tænke os, eksempelvis en ny elbil. Det bliver jo mere og mere bandlyst at køre i en klassisk bil. Det er i hvert fald en måde at bruge pengene på.”

Og når den nye bil er købt, skal de også ud at rejse.

”Vi har snakket om at tage på ferie denne sommer, men vi synes også, det her corona skal overstås helt, for vi har ikke helbredet til at blive smittet. Så vi forbliver lidt forsigtige. Men derefter skal vi ud og rejse, det er jeg helt sikker på”, slutter den glade vinder.