72-årig keder sig som pensionist: Så finder han arbejde på McDonalds

Livet som pensionist

04/5/23 | 06:22

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden elsker sit nye job.

En pensionist, der kom ud af pension for at påtage sig et arbejde på sin lokale McDonald's, er blevet et højt elsket medarbejder blandt besøgende.

Det skriver Mirror

Daryl Holmes, 72, plejede at arbejde i handicapsektoren, før han gik på pension for seks år siden, men tilbragte kun en dag hjemme, før han indså, at han ikke ville sidde fast derhjemme hele dagen uden noget at lave.

Kedede sig derhjemme

Manden fra Australien søgte derefter et job i sin lokale McDonald's lige nord for Sydney, hvor han nu arbejder som kundeoplevelsesleder og bruger sine dage på at hilse på kunder og hjælpe dem med at bruge selvbetjente standere.

Daryl sagde, at han "altid har elsket at arbejde" og fundet pensionering svær at klare, da han ikke havde noget at bruge sin tid på - især da hans kone også stadig var i arbejde.

Han talte på Sydney radiostation 2GB med vært Chris O'Keefe, og sagde:

"Jeg har spillet golf hele mit liv, og for mig har jeg altid elsket at arbejde. Min kone arbejdede stadig og havde flere år til at arbejde. så jeg havde ikke tænkt mig at læne mig tilbage. Jeg skulle ud og finde noget, som jeg faktisk kunne bruge min tid på og samtidig nyde det."

Ældste McDonaldsmedarbejder

Manden har arbejdet på McDonald's i seks år og er en af ​​fastfoodkædens ældste australske ansatte – og der er ingenting han elsker mere end at give sin viden videre til sine yngre kolleger.

"Jeg taler bare om vigtigheden af ​​at nyde det, du laver, lære af det og sikre, at de har nogen, når tiderne er svære at snakke med," forklarede han, "jeg er ligesom deres bedstefar."

Daryl beskrev de mennesker, han arbejder med, som "fantastiske" og et "rigtigt privilegium at arbejde med", og sagde, at han føler sig som en del af det tætte team, som hans lokale McDonald's har bygget.

Opfordre andre pensionister til det samme

En af hans yndlingsdele af jobbet er de årlige McDonald's Monopoly-kampagner, da han klæder sig ud som brætspilsmaskotten Rich Uncle Pennybags - komplet med et hvidt overskæg, top hat og sløjfe.

Faktisk elsker Daryl sit job så højt, at han ikke har udelukket at arbejde på fastfoodrestauranten, selv når han er fyldt 80, og har endda opfordret andre pensionister til at prøve at søge job, hvis de keder sig derhjemme.

Han sagde: "Der er meget arbejde derude. Arbejdsgivere vil gerne vide, hvad du kan gøre, ikke hvad du ikke kan. Hvis du kan sige til folk 'Jeg kan gøre det her', har du en meget god chance for at sælge dig selv."