Thomas Helmig melder ud efter sønnens død

Kendte

22/12/2022

Foto: Screenshot, @tomhelmig/Instagram
Foto: Screenshot, @tomhelmig/Instagram

Skrevet af J. Bøgen

Hugo Helmig gik bort d. 23. november, blot 24 år gammel.

Der gik et chok igennem danskerne, da det i starten af december blev offentliggjort, at sangeren Hugo Helmig var gået bort i en alder af 24 år.

Det unge talent havde faktisk forladt denne jord allerede d. 23. november, men det var først d. 2. december, hans forældre, Thomas Helmig og Renee Toft Simonsen, delte nyheden på de sociale medier.

Der er nu gået knap en måned, siden parret mistede deres søn, og i et opslag på Instagram deler Thomas Helmig nu et opslag med et billede af ham selv med Hugo på brystet - taget da Hugo stadig var en lille baby.

I opslaget skriver Thomas Helmig:

"Jeg vil benytte dagen i dag til at takke alle for den fuldstændigt overvældende medfølelse og støtte som min familie og jeg har fået fra jer i den her svære tid.

Når sorgen pludselig er blevet et livsvilkår betyder det utroligt meget.

Hugo og mig delte en kæmpe kærlighed til musik og vi delte en dyb respekt for alt det musikken kan.

Den rigtige sang på det rigtige tidspunkt kan bringe tårer, glæde, sorg, oprør, minder og den kan bringe en følelse af at man bliver genkendt og set.

Så selv midt i den sorg jeg står i nu, vil jeg se frem til mine koncerter næste år hvor jeg vil hylde musikken, fællesskabet, kærligheden og ja, livet.

Glædelig jul til ALLE.

♥️Thomas"