Skuespiller Gwyneth Paltrow afslører hvem af sine berømte ekskærester der er bedst i sengen

Kendte

04/5/23 | 19:27

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Skuespilleren svarede på flere afslørende spørgsmål om sine ekskærester Brad Pitt og Ben Affleck

Gwyneth Paltrow afslører i podcasten “Call her daddy”, hvem af alle hendes tidligere berømte ekskærester der er bedst i sengen.

Det skriver Mirror

Gwyneth Paltrow besvarer nogle ret så frække spørgsmål om hendes tidligere berømte forhold.

Bedste skuespiller

Hollywood-stjernen sammenlignede Ben Affleck med Brad Pitt og besvarede spørgsmål om, hvem af dem der var den bedste kysser, den bedste i sengen og den person som var mest tilbøjelig til at få hende til at grine.

 Gwyneth datede Brad Pitt i 1994 og nåede også at blive forlovet med ham. Men i 1997 afblæste hun forlovelsen, fordi hun i en alder af 24 følte, at hun var for ung til at blive gift.

 Efterfølgende indledte hun et treårigt forhold til den berømte skuespillerkollega Ben Affleck. 

 I starten af podcasten fortæller hun om hendes på Call Her Daddy-podcasten,, at Brad var den bedre skuespiller af de to.

 "De er begge meget talentfulde. Ben er en fantastisk forfatter og instruktør, men hvis jeg skal basere det udelukkende på skuespillet, bliver jeg nok nødt til sige Brad. Han har spillet så mange forskellige roller," siger Gwyneth. 

Bedst i sengen

Da hun bliver spurgt om, hvem der så er bedst i soveværelset, svarer hun: 'Den er virkelig svær. Brad var som mit livs store kærlighed på det tidspunkt, vi havde en rigtig god kemi. "Ben var teknisk fremragende," siger hun og udbryder flovt: "Jeg kan ikke komme over, at min datter lytter til det her."

 Gwyneth fortsætter med at sige, at Brad har bedre stil og var mere romantisk anlagt, mens Ben var ham, hun var mere tilbøjelig til at komme op at skændes med, men også grinte en masse med. 

 Podcastværten Alex Copper spørger så: "Hvem var mere krævende "

 "Jeg er ikke sikker på, at jeg ville karakterisere nogle af dem som svære og krævende typer. Jeg føler ikke rigtigt, at nogle af dem var så forfængelige på den måde, jeg er ikke tiltrukket af fyre, der hele tiden skal kigge sig i spejlet." svarer hun.

 Gwyneth tilføjer frækt: "Selvom Ben godt kunne lave en god “spejl grimasse” når han kiggede sig i spejlet, tror jeg dog, at han lavede sjov."

Den bedste kysser

Hun var dog lidt tilbageholdende med sit svar, da hun blev spurgt, hvilken af Hollywood-lækkermåsene, der var en bedre kysser sagde hun blot, at "de begge var ret gode kyssere."

 Gwyneth bekræfter, at hun stadig er i kontakt med sin eks, Brad Pitt, og at de stadig er forelskede i hinanden.

I oktober sidste år fortalte hun Entertainment Tonight: "Da vi slog op, var vi ikke venner i et stykke tid, og så fandt vi ligesom tilbage til hinanden, sikkert for omkring 18 eller 19 år siden eller sådan noget, og så har vi bare holdt kontakten gennem årene.

 "Jeg forguder ham," fortsatter hun. "Han er en fantastisk person, og han er en fantastisk iværksætter, sådan en kreativ og god person. Jeg elsker ham virkelig. "Jeg er en stor fan."