Shia LaBeouf ville begå selvmord: Nu er han blevet katolik

Kendte

27/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Martin Hansen

I et sjældent ærligt interview, fortæller den kontroversielle skuespiller Shia LaBeouf, at han var tæt på at begå selvmord. Nu har han genfundet troen på livet ved at vende sig mod sin tro.

Den tidligere nok så feterede skuespiller og Transformers-stjerne fortæller i interviewet, at han havde en pistol på bordet. Han var langt ud og klar til at ende sit eget liv. Det skriver Daily Mail.

I forbindelsen med forberedelse til en ny rolle, åbenbarede troen sig for ham, og konverteringen til katolicismen startede.

Den rolle, som han skulle forberede sig til, var som en kendt katolsk præst ved navn Padre Pio. Filmen skulle hedde det samme.

For at komme ind i rollen boede han på et kloster. Her blev han draget af den katolske kirke og det spirituelle fik pludseligt fat i ham. Det hjalp ham med at bekæmpe de indre dæmoner, der havde siddet fast inde i ham i lang tid.

"Jeg ønskede ikke at være leve længere, da alt det her skete. Jeg følte en form for skam, som jeg aldrig havde oplevet før. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle trække vejret. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gå hen," fortæller skuespilleren om den transformation, han var igennem.

Det er ikke første gang, at den kontroversielle skuespiller har trukket overskrifter. Tidligere er han blevet anklaget for et seksuelt overgreb mod sin ekskæreste FKA Twigs. Det er en sag, der skal for retten i april næste år. Det skriver bl.a. Soundvenue.

Sagen førte desuden til et brud med hans agent og en fyreseddel fra filem "Don't You Worry Darling".