Så meget tjener 'Stranger Things'-børnene på den sidste sæson

Kendte

07/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

'Stranger Things' har været en af Netflix' største succeser, og det har katapulteret de unge stjerner direkte ind blandt de personer i historien, der har tjent flest penge per afsnit i nogen serie overhovedet. Alt skal være større og mere episk i den sidste sæson, tilsyneladende også lønningerne.

Gennem de sidste mange år har vi set børnene i 'Stranger Things' vokse op. Mens de spiller en gruppe utilpassede unge i serien, er de i virkeligheden populære stjerner, der allerede nu har tjent flere penge end de fleste mennesker kun kan drømme om.

Lønningerne for den nye sæson er så høje, at stjernerne i serien med et trylleslag er blandt de bedst aflønnede tv-stjerner nogensinde.

Ifølge en rapport fra Puck News bliver Gaten Matarazzo (20), Caleb McLaughlin (21), Noah Schnapp (18), Finn Wolfhard (20) og Sadie Sink (20) belønnet med hver omkring 7 millioner dollars. Med den nuværende kurs er det lige under 50 millioner kroner.

Stjernen over dem alle, Millie Bobby Brown, er der med stor sandsynlighed en endnu bedre aftale til.

De astronomiske summer svarer til i alt 875.000 dollars per afsnit, da sæsonen planlægges til otte afsnit i alt. Dermed bliver alle seks skuespillere en del af top 40 over de bedst betalte serie-skuespillere nogensinde.

Men det stopper ikke helt der. To skuespillere i serien får nemlig endnu mere.

Ifølge rapporten fra Puck News vil Winona Ryder (51) og David Harbor (47) hver modtage et honorar på 9,5 millioner dollars. Med omkring 1,2 millioner dollars per afsnit har de endelig nået toppen af, hvad man kan forvente af indtjening på en serie.

Kun syv skuespillere har nogensinde tjent mere på et serieafsnit. For eksempel Charlie Sheen (57) for "Two and a Half Men" (1,8 millioner dollars) og Jennifer Aniston (53) for "The Morning Show" (2 millioner dollars).

De skuespillere, der spiller med i birollerne, kommer heller ikke til at sulte. Natalia Dyer (27), Maya Hawke (24), Charlie Heaton (28) og Joe Keery (30) får seks millioner amerikanske dollars for den femte sæson .

Alene lønnen til de store skuespillere beløber sig til mindst 85 millioner dollars – Dermed bliver 'Stranger Things' en af de dyreste serier nogensinde.