Kylie Jenner med nye afslørende billeder: Går hun for langt i ny kampagne?

Kendte

01/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Reality-stjernen Kylie Jenner deler et forførende billede med en isvaffel, der både får hjerter til at smelte og kritikere til tasterne. Hvad siger fans og kritikere om hendes seneste reklamekampagne?

For nyligt delte Kylie et billede på Instagram, der fik mange til at løfte øjenbrynene. Med sine knap 400 millioner følgere på Instagram og over 25 millioner følgere på hendes skønhedsbrand "Kylie Cosmetics", viste den 25-årige sig selv, hvor hun forførende slikker på en isvaffel.

Billederne er en del af en reklamekampagne for en ny lipgloss, som Kylie selv beskrev som helt fantastisk. "Vi introducerer 3 nye nuancer af vores prisvindende 'GLOSS DRIP!' til sommeren. Det er den mest skinnende, langtidsholdbare lipgloss," skrev hun på Instagram.

Om isbillederne tilføjede hun: "Jeg glæder mig til at præsentere de nye nuancer for jer." Mange af Kylies følgere blev betaget af billederne og gav hende millioner af likes og rosende kommentarer.

Men ikke alle var lige begejstrede. Nogle mente, at billedet med isen var upassende, især da Kylie har mange unge følgere. "Er det reklame for OnlyFans eller makeup?", spurgte en. "Denne kampagne er over stregen", mente en anden, og tilføjede: "Hun er så smuk, hun behøver ikke alt det her. Hvorfor vil hun vise sig frem på den måde?"

Andre var mere direkte i deres kritik og mente, at billedet var for grænseoverskridende. "Det minder mig om noget fra en pornofilm," sagde en bruger.

Men uanset kritikken har Kylie nok engang formået at skabe opmærksomhed omkring sig selv og hendes produkter. Lidt kritik skader vel ikke?

Du kan se billederne på Instagram ved at følge linket nedenfor.