Pernille Nygaard og Janni Ree gik tur med hunden: Pludselig blev de overfaldet

Kendte

18/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det, der oprindeligt skulle have været en behagelig spadseretur med deres hunde, blev hurtigt til en dramatisk begivenhed for reality-deltagerne Janni Ree og Pernille Nygaard.

Tirsdag aften var de to tidligere reality-deltagere ude at gå med Janni Rees to mops, da en anden hund pludselig angreb dem.

For at redde hundene valgte Pernille Nygaard at gribe ind, men desværre endte det med, at hun selv blev bidt og måtte en tur på skadestuen på Bispebjerg Hospital.

Det fortæller veninderne i en story på Instagram, hvor man kan se, at de sidder på venteværelset.

"Pernille er blevet overfaldet af en hund," siger Janni Ree på en måde, hvor det virker som om, at hun synes, at situationen er lidt tragikomisk, og fortsætter

"Nu er Pernille blevet bidt i fingeren, og hun kan ikke mærke to af fingrene, og hun har to tænder nede i benet."

Selv slap hun kun med nogle kradsemærker.

For nogle timer siden har den tidligere Paradise-deltager givet sine følgere på Instagram en opdatering efter overfaldet.

"Tak for alle de søde og skønne beskeder, jeg har det fint. Janni og jeg var i går ud og gå tur med hundene, og her var der en hund som pludselig ville gå til angreb på Jannis hunde - og jeg gik i panik og ville tage den væk og så angreb den naturligvis mig i stedet for. Men ja, alt godt," skriver hun efterfulgt af et rødt hjerte.