Nicolas Cage knust over tabet af sin ekskone, Lisa Marie Presley

Kendte

16/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mange har været i dyb sorg over den alt for tidlige død af Lisa Marie Presley. Men særligt for hendes eksmand, Nicolas Cage, har det været næsten ubærligt.

Den skæbnesvangre aften

Lisa Marie Presley, datter til den legendariske sanger Elvis Presley, gik bort torsdag den 12. januar 2023. Den 54-årige kvinde blev bragt til hospitalet i en fart torsdag morgen, efter hun blev fundet på gulvet af sin husholderske, i sit hjem i Calabasas.

Kort efter ankom eksmanden Danny Keough til hjemmet, og mens de ventede på ambulancen, gjorde han alt, hvad han kunne, for at holde Lisa i live, som havde fået hjertestop. Med hjælp fra speciallæger begyndte situationen at se lovende ud, og hun blev indlagt på et hospital i nærheden. Hun blev her lagt i medicinsk koma, hvor hun blev holdt i live af en pacemaker.

Presley-familien i dyb sorg

Desværre gik Lisa bort efter noget tid på intensivafdelingen, med hendes mor Priscilla Presley, og ældste datter Riley Keough ved sin side. Familien delte den sørgelige nyhed med deres fans, og takkede alle for de kærlige ord. En ven af familien sagde:

”Priscilla Presley og Presley-familien er dybt chokerede og knust over tabet af deres elskede Lisa Marie. De er dybt taknemmelige for alles støtte, kærlighed og bønner og ønsker nu at få fred og ro til at sørge.”

Lisa efterlod sig tre døtre. Udover Riley havde hun Harper Vivienne Ann og Finley Aaron Love Lockwood. Hun havde også en søn, Benjamin Kough, med sin eksmand Danny, men han gik desværre bort i 2020. Lisa kæmpede mod sorgen efter Benjamin tog livet af sig selv, men hun ville overkomme den for de andre børn.

Eksmanden Nicolas Cage viser sin hyldest

Dog var den mest bemærkelsesværdige af de mange kondolencer uden tvivl opslaget af Lisas eksmand, Nicolas Cage. De to havde et kort ægteskab, men havde været få god fod siden skilsmissen, og forblevet venner. Hendes død rystede ham, så han sluttede sig til de mange kærlige ord, hvor han nævnte Lisas søn:

”Lisa havde det dejligste grin jeg nogensinde har hørt. Hun kunne lyse hvert et rum op, og jeg er fuldstændig knust. Jeg finder en smule trøst ved tanken om, at hun nu er genforenet med sin søn.”