Megastjerne død: Smadrede hitlisterne i 90'erne

Kendte

29/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Alle i 90'erne nikkede med på rapperens megahit. Desværre er rapperen Coolio nu død. Han døde på sin vens badeværelse.

Den kendte rapper blev 59 år gammel.

Coolio er mest kendt for sin hitsang 'Gangster's Paradise', som blev verdenskendt i forbindelse med filmen Dangerous Minds, der havde Michelle Pfeiffer i hovedrollen.

Gangster's Paradise blev et globalt hit i 1995. Han vandt en Grammy for bedste rap-solooptræden.

Den afdøde kunstner var sent onsdag eftermiddag (28. september) på besøg hos en ven, da han døde.

Coolios mangeårige manager, Jarez, siger, at musikeren blev fundet liggende på gulvet i badeværelset i sin vens hjem. Det skriver Daily Star.

Nyheden om Coolios død, der først blev rapporteret af TMZ, er kommet som et chok for mange af hans fans over hele kloden.

TMZ skriver, at Coolios ven ringede til en ambulance. Herefter blev Coolio erklæret død på stedet af redningspersonalet.

Jarez fortæller, at paramedicinerne, der forsøgte at behandle den afdøde rapper, sagde, at han fik et hjertestop, men en officiel dødsårsag er endnu ikke officielt fastlagt.

Coolio rigtige navn er Artis Leon Ivey Jr. Han havde været på rapscenen siden slutningen af ​​1980'erne, men opnåede sin global berømmelse i 1995.

Gangsta's Paradise eksploderede på alle hitlisterne og lå i top i flere uger i mange lande.

Mens ' Gangsta's Paradise' med L.V. blev Coolios mest berømte nummer, han havde adskillige hits gennem sin karriere med f.eks. 'Fantastic Voyage' i 1994, som ramte nummer tre på Billboard's Hot 100, samt '1,2,3,4 (Sumpin' New) '.