Mark Zuckerberg til grin efter grim selfie

Kendte

19/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det skulle have været noget af en nyhed, da Mark Zuckerberg med en selfie fra det virtuelle univers Horizon Worlds, lancerede Metas store satsning i Frankrig og Spanien.

I stedet for stor applaus og interesse, endte den grimme selfie med at blive genstand for decideret voksenmobning.

Billedet skulle fungere som promovering af Horizon Worlds, men billedet, der ligner grafik lavet på en 20 år gammel spilmaskine, endte med at blive en stående joke på Twitter. Her holdt folk sig ikke tilbage med kritikken.

Billedet er Zuckerbergs avatar, hvor han står foran store vartegn fra Frankrig og Spanien. Det er henholdsvis Eiffeltårnet fra Paris og La Sagrada Familia fra Barcelona. Eller det tror man i hvert fald, for ifølge Twitter-reaktionen er kvaliteten af Horizon Worlds så ringe, at Horizon Worlds ikke ligner noget til fremtiden, men i stedet noget fra fortiden.

Planen med Horizon Worlds er, at det skal være en slags fremtidens internet, hvor folk kan mødes online med deres avatarer og hænge ud i den virtuelle verden.

Ideen er ikke ny, og der har været flere forsøg på at skabe lignende universer. Alle gange har de fejlet, men mange har store forventninger til Metas satsning, fordi de har en pengekasse, der virker uudtømmelig samtidig med, at de har fat i så mange brugere via deres nuværende platforme.

De første lanceringer er dog ikke gået efter planen.

Tror du, at Horizon World bliver en succes?