Kvinden med ballonlæberne: Det gik der galt

Kendte

27/10/22 | 08:00

Foto: TikTok @basiaquery
Foto: TikTok @basiaquery

Skrevet af Emil B.

En ung kvinde forbløffer i øjeblikket millioner af TikTok-seere, fordi hun endte på hospitalet med sine gigantiske læber.

Klippet, der gik viralt

I det meget delte klip, der går verden rundt, siger en stemme: "når du får gjort noget ved dine læber." Derefter spiller sangen: "Oh, no, oh no, no, no," mens der bliver vist en perlerække af billeder, der alle viser de kæmpe læber, der ligner, ja, lange oppustelige balloner lagt på tværs.

I det første billede ser vi, at hun lige har fået lavet sine læber. Derefter går det støt ned ad bakke og i det sidste af billederne ser vi, at hun ligger i en hospitalseng og afrunder med kommentaren: "0 ud af 10. Anbefaler det ikke overhovedet."

I kommentarsporet er folk også stærkt bekymrede: "min pige er du okay?? kan vi få en opdatering???? allergisk over for fyldstoffet???" En anden skriver: "det er derfor, jeg er bange for at gøre dette, jeg håber du er ok kærlighed😳"

Så hvad gik der galt? Det svarer hun på i en anden video.

Det gik der galt med hendes læber

I klippet viser hun, at hun og hendes læber nu har det godt igen. Hun forklarede også, hvordan det kunne være sket: "Jeg fik en allergisk reaktion på bedøvelsen. Det var lidokain, som jeg aldrig havde brugt før."

Og det vildt overraskende? Hun er klar på at få læbeindsprøjtningerne igen: "Jeg har fået det gjort to gange, med den samme kvinde og med den samme hyaluroniske pen. (...) Jeg har bare aldrig haft sådan en reaktion," sagde amerikaneren."

Det gør de fleste lettede: "Jeg er glad for, at du har det bedre 😊"

Under videoen er folk dog stadig skeptiske over for hende: "Som injektor ville jeg meget undgå hyaluronpenne." En anden siger: "Hyaluron pen?! Det er virkelig den første fejl 😩 de er ikke godkendt eller overvåget af FDA."

Foto: TikTok @basiaquery

Foto: TikTok @basiaquery