Prinsesse Dianas affære med livvagt endte tragisk: Hun troede han blev myrdet

Kendte

17/12/2022

Kilde: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er ingen hemmelighed, at Diana og Prins Charles havde et omtumlet forhold. Mange ved dog ikke, at Diana i sin længsel efter ægte kærlighed indledte et forhold til sin livvagt. Et forhold, der endte på tragisk vis.

Dianas og Charles ulykkelige forhold

Da Prins Charles friede til Lady Diana, havde de kun mødt hinanden et par gange. Senere indrømmede han dog, at hans ægteskab med den livlige skønhed var en fejltagelse. Han følte, at hans forhold havde stået på i for lang tid til at stoppe det, så han gik igennem med det.

Parret blev interviewet den dag, de blev gift, og Diana blev ekstremt forskrækket over hændelsen og blev mærket for livet af det. Ifølge Diana spurgte en journalist, om de var forelskede, og Diana svarede: "Ja, selvfølgelig er vi det", men da Charles svarede, sagde han: "Hvad end kærlighed så betyder."

Svaret fik Diana rundt på gulvet. For hende var svaret "underligt" på grænsen til traumatiserende. Hvad, hun ikke vidste, var, at hendes prøvelser med Charles kun lige var begyndt.

Sådan fandt Diana sin store kærlighed

Da Diana var omkring de 24 år, var Diana dybt ulykkelig i sit ægteskab med prins Charles,. Men så blev hun forelsket i en anden mand. I private bånd, hun lavede med sin stemmecoach, Peter Settelen, der blev frigivet i tilfælde af hendes død, nævnte Diana aldrig hans navn, men hun delte detaljer om deres forhold.

Barry Mannakee, som han hed, var hendes livvagt, og selvom de begge var gift med børn, faldt Diana pladask for ham - og han gjorde det samme.

Kilde: Shutterstock

Deres store kærlighed sammen

Han støttede hende følelsesmæssigt, især når hun deltog i begivenheder, hvor det var krævet af hende, at hun skulle tale. Mannakee ville også låne hende sin skulder at græde på, mens hun kæmpede med de utallige skænderier i sit stormombruste ægteskab med Charles.

PÅ sine bånd omtalte hun ham som sin "største kærlighed", indtil de blev fanget. Diana havde været virkelig forelsket. Hun sagde: "Jeg bar mit hjerte på ærmet. Jeg var kun glad, når han var i nærheden.

Forholdets ulykkelige udgang

Mannakee blev afskediget, fordi han kom "for tæt" på Diana, som det hed sig, og det blev afslutningen på deres Diana indrømmede aldrig, at hun havde seksuelle affærer med Mannakee og insisterede altid på, at han var mere som en faderfigur for hende, selvom nogle pressebilleder viser, at de var tæt på til at være behagelige.

Endnu mere tragisk var Mannakees endeligt. I 1987 døde han af en uerfaren bilist, mens han kørte på cykel. Diana var knust, men nægtede at tro på, at det var en ulykke: "Charles sagde til mig: 'Han blev dræbt i en motorcykelulykke', og det var det største slag i mit liv, må jeg sige. Det var en morder."