Kort før premiere: Preben Kristensen i alvorlig ulykke

Kendte

30/05/2023

Foto: Gudmund Thai, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0>, via Wikimedia Commons
Foto: Gudmund Thai, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0>, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Det skete under prøverne.

Når Hjørring Revy trækker tæppet fra til premieren på 50 års jubilæet for revyen, bliver det uden et af årets hovednavne.

Skuespilleren Preben Kristensen, der nok er bedst kendt for at udgøre en tredjedel af komikertrioen Linie 3, har nemlig fået en hjernerystelse som følge af et fald under en af prøverne inden sommerens revy.

Det skriver Hjørring Revy i en pressemeddelelse.

Som erstatning for 70-årige Preben Kristensen er Morten Staugaard blevet hentet ind. Han har været i stand til at lære replikker og sange på rekordtid, og derfor kommer han til at overtage en del af Kristensens opgaver, indtil den folkekære skuespiller er tilbage ved fuld kraft.

Regner med at blive klar

Hjørring Revyen er premiere lørdag d. 10. juni, og derfor kunne ulykken nærmest ikke være sket på et værre tidspunkt.

Det lyder dog videre i pressemeddelelsen, at der er tale om en mindre hjernerystelse til skuespilleren, og at man regner med, at Preben Kristensen bliver klar til premieren.

Morten Staugaard har imidlertid fået til opgave at aflaste Preben Kristensen i det omfang, det er nødvendigt, da man ikke vil spille hasard med Kristensens helbred, og det skal være helt og aldeles trygt og forsvarligt, før man sender den folkekære skuespiller ud på de skrå brædder.

Morten Staugaard er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen Odense Teater, men siden har han uddannet sig til operasanger. Siden 2014 har han været medlem af solistensemblet på Det Kongelige Teater.