Kirstie Alley død: Dedikerede sit liv til Scientology efter Cheers

Kendte

08/12/22 | 09:03

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Måske husker du hende fra hendes dage i Cheers. Hun gik desværre bort for ikke så lang tid siden. De, der kendte hende, vil huske hende for hendes kærlighed, og hvordan hendes liv vendte i mødet med Scientology.

Stærkt troende Scientologist

Selvom Scientology har fået et dårligt ry, var det for Kirstie Alley en gave. Hun udviklede et voldsomt kokainmisbrug og opsøgte hjælp i Scientologi. Her hjalp de hende på ret køl. Siden dengang blev hun troende for Scientology og nåede helt op til Thetan 8, den højest opnåelige status for en troende ved Scientology.

Da hun fik konstateret kræft, var det derfor også desværre Scientologist anbefalinger, hun gik efter. De troede ikke på videnskabelig dokumenteret kræftbehandlinger. Derfor gik det også ned ad bakke med hende.

Det var først, da kræften udviklede sig til dets første stadie, at hun begyndte at opsøge og få behandling for kræft. Imens hun fik denne kur, fandt hun trøst i Scientologys læring om genopstandelse.

Hvordan bliver hendes begravelse

På grund af hendes dedikation til Scientology skal hun også begraves ifølge den tro. Det betyder, at hun bliver begravet ved Scientologykirkens hovedkvarter, der er kendt som flaglandet. Her vil hun blive kremeret ved sin begravelse.

Selvom begravelsen endnu ikke er bekræftet, arbejder Scientology hårdt på at få ceremonien til at ske.

Børn i sorg

Også hendes børn er kede af det, men samtidig har de kun taknemmelighed over, at deres mor har været så meget for dem.

Skuespillerindens to børn, Lillie Price og William True Stevenson, delte også et billede af deres mor på Instagram, hvor de har beskrevet hendes død og deler deres betingelsesløse kærlighed til hende.

"Vores mors livsglæde og passion, hendes børn, børnebørn og hendes mange dyr, for ikke at nævne hendes evige glæde ved at skabe, var uden sidestykke og efterlod os inspirerede til at leve livet fuldt ud, ligesom hun gjorde."