Hvordan kan man ikke vide det? Sir Patrick Stewart med utrolig historie om sine ædlere dele

Kendte

05/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Tænk, at han fortæller det så åbent!

Den britiske skuespiller, Sir Patrick Stewart, har beriget os med mange ikoniske roller igennem sit 83-årige liv - men det er ikke kun på det store lærred, han har fortalt historier.

For eksempel var han på et tidspunkt gæst i det populære britiske talkshow "The Graham Norton Show", og her bragte værten en særdeles spøjs og hysterisk morsom historie fra Stewarts privatliv på banen.

Norton (værten) lægger ud med at sige til Stewart, at han selvfølgelig ikke skal fortælle historien, hvis han ikke har lyst, men så snart den berømte skuespiller finder ud af, hvad det er for en historie, Norton henviser til, holder Star Trek-stjernen sig ikke tilbage.

En besynderlig diskussion

Det hele handler om, at Stewart på et tidspunkt havde en diskussion med sin kone om sine ædlere dele - altså hans egne.

For han sagde henkastet i en samtale, at han jo var omskåret, hvilket fik hans kone til at protestere. Hun mente nemlig ikke, at hendes mand var omskåret.

Allerede her fornemmer man, at det bliver en pinlig historie, og Patrick Stewarts medstjerne fra X-Men-filmene, Hugh Jackman, er da også ved at gå op i limningen af grin i takt med, at historien udfolder sig.

Hør Stewart fortælle, hvad det hele handlede om (og ikke mindst, hvordan det endte!) i videoen herunder. Samtalen foregår på engelsk, men man har mulighed for at slå autogenererede undertekster til.