Heidi Klum viser hele kroppen frem: Efterlader intet til fantasien

Kendte

01/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Heidi Klum bliver 50 år i dag. Alligevel bliver hun ved med at være en af verdens smukkeste kvinder. Det viser modellen gerne for hele verden gang på gang på sin Instagram-profil.

I dag. Torsdag den 1. juni fylder Tysklands mest berømte topmodel 50 år, men det kan man på ingen måde se på hendes næsten 50 år krop. Hun holder sig i form og sørger for, at vi falder i svime, hver gang hun viser formerne frem.

For nylig demonstrerede hun det i en betagende gul kjole under filmfestivalen i Cannes, hvor der også kom et lille kig til hendes barm.

Tiden inden modellens runde fødselsdag er blevet brugt samme med hendes ægtemand Tom Kaulitz (33) ved Côte d'Azur i det sydlige Frankrig. Og det har hun foreviggjort med flere nye indlæg på Instagram.

I det ene klip viser Heidi Klum især sin dejlige ryg, mens hun topløs og med en hvid rose foran sit ansigt forførerisk kigger ind i kameraet. Der er intet på billedet, der signalerer det halve århundrede.

Hendes bikinitop ligger ved siden af hende. Dette syn har selvfølgelig behaget de elleve millioner følgere, der er på hendes Instagram-konto.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Hun leverede også for kort tid siden et videoklip, hvor hun viser sine begrænsede gevandter i solen.

Her fra redaktionen ønskes den skønne, tyske topmodel tillykke med de 50 år. Vi håber, at hun lige så lystigt fremadrettet deler ud af sine billeder.

Og vi deler selvfølgelig Heidi Klums video nedenfor også. Der er ingen, der skal snydes.